上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
191  126.8k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-9 09:20 發表 查看引用來源
d女人本著睇下又冇蝕,加上唔多唔少係有心展露,有乜可能咁隨便,我後期覺得呢d女人行為系有心
其實屋內唔止我,仲有1,2個,不過老人家黎,佢1路講野耐5耐換腳,照筒直,就算2腳坐椅都係打開(打麻雀果陣)。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-9 09:20 發表 查看引用來源
d女人本著睇下又冇蝕,加上唔多唔少係有心展露,有乜可能咁隨便,我後期覺得呢d女人行為系有心
係佢心中我可能仲係豆丁,(奀,廋,細個)女人好鍾對住無殺傷力的展露,我見過1單,

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 09:47 發表 查看引用來源
咁佢啲under誘唔誘惑?
大圍款,低腰唔幼邊,料好滑,果個年代唔興深色,好多粉色,

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 09:49 發表 查看引用來源
仲有邊單?
以前幾十年前公司連老板住家,其實老板娘係親友,個女踏入青春期,原來性女係有潛在本性,果次有個表弟bb過黎,佢亞媽放工湊走,(即是亞姨),亞表姐起左身一陣,捉個表弟入房,出黎由卡通睡裙經左便服,仲要入欖核領,即是一字領,當年好興,成日扶膊頭。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 09:53 發表 查看引用來源
粉色咪現個妹妹!😉
唔係棉,

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 09:44 發表 查看引用來源

其實諗諗下,射落去比佢知道都好,話唔定有意外收穫😜
嘩,你咁勇,不過都應該有人成功過。

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 09:52 發表 查看引用來源

話唔定知我咁識貨J佢條褲,以後都幫我解決性需要😆
係咪同房?即是朝朝睇到換校服。

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 13:29 發表 查看引用來源

你講以前定宜家?以前就同過房同過床,宜家就分開住,但每星期都會返去一兩次,以前無得睇佢換校服架,朝早返學時阿媽响度,所以無得睇
唔係房換?亞伯母煮埋早餐順便及實?中學應該好扯硬喎,

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 09:44 發表 查看引用來源

其實諗諗下,射落去比佢知道都好,話唔定有意外收穫😜
你唔係係用換出黎果條?果條應該無人會留意,尤其丟入洗衣機,未著果的就危險的,一係丟去洗埋,一係抹乾淨,不過有硬塊或黃漬。

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 09:52 發表 查看引用來源

話唔定知我咁識貨J佢條褲,以後都幫我解決性需要😆
其實呢,無人果陣仲會5會一齊午睡?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆