上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
161  127.1k

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-1-10 23:42 發表 查看引用來源
唔浪漫下咁易上到咩 肯同阿哥行街食飯睇戲要上就易好多 唔通講兩句就氹到佢上床 換着我沈船都冇問題 阿妹唔會揚開啩 有時間就爆房
係都幾正,又冇咁易比人懷疑!😉

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-1-11 00:06 發表 查看引用來源
就算嫁左 一樣可約炮 阿妹唔會走左去 成世都係阿妹即係成世都可以
可以經歷佢每個階段,少女,人妻,大肚,人母!😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-13 01:21 發表 查看引用來源

趁今日放假,咁啱兩老有節目,老婆又要開夜,所以約咗等佢放工後上去佢度食嘢!

食完嘢傾咗陣計,之後大家就休息咗一陣🙂🙂
細妹瞓咗?你幫佢除褲定佢自己淨係著under?😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-13 01:21 發表 查看引用來源

趁今日放假,咁啱兩老有節目,老婆又要開夜,所以約咗等佢放工後上去佢度食嘢!

食完嘢傾咗陣計,之後大家就休息咗一陣🙂🙂
應該仲有下文喎,之後點?😉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-1-13 14:12 發表 查看引用來源
都叫左你由午睡開始,下一步係咪沖涼,童年回憶喎。
正吖!沖得涼就可以摸下,好易成事!😉

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2022-1-15 18:18 發表 查看引用來源
咁撚正,系吾撚系呀🤭
如果成功咪係囉!😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-27 01:55 發表 查看引用來源

*本故事純屬虛構,絕非真人真事*

話說嗰晚買定外賣上去佢屋企,食埋嘢就坐梳化睇電視,睇睇下我就問佢......

我:上次你講嗰樣嘢係咪真?

佢:乜嘢?

我:有需要嘅時候就搵你!

佢:痴線,緊係唔係啦!

我:吓!但我宜家有需要喎!

佢:你咪 ...
有個好開始,下次會再可以做多啲!始終都會成功嘅!有冇摸佢下面?濕唔濕?

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-2-8 07:02 發表 查看引用來源

*本故事純粹虛構,絕非真人真事*

話說年初三,老婆要返工,我就過咗老家探爸媽,而阿妹响房做緊嘢,坐咗陣,我就扮晒問佢電腦嘢,走咗入佢房,掩埋度門,我話:派咗封大利是比你,你有無回禮呢?
佢:你想要乜嘢回禮呢?
我:我想要你廁所入面嗰 ...
好吖!一步步來!今次有冇抽下佢水?😉
個bra乜嘢size?😉

引用:
原帖由 li2008 於 2022-2-8 08:58 發表 查看引用來源
已經講到咁白啦,但佢話你變態果時,個語氣你覺得係真係話9你定只係亂咁噏,,今次比你咁拎,慢慢就係拎身上果D架啦
最好可以自己親自拎,仲有佢嘅體味!😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-2-8 15:31 發表 查看引用來源

我覺得佢只係扮嘢咁講,我諗其實佢都願意嘅🙂
應該係啦!下次應該可以成功!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆