上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
161  126.8k

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 18:26 發表 查看引用來源

應該有嘅,不過唔會講出嚟,我覺得就算成咗年,一樣會有人咁做
可能會同啲friend講!😬

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 22:58 發表 查看引用來源

你講起我記得好似有,但都係就咁咀一兩下,無試過濕吻
點解可以咀?

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 00:03 發表 查看引用來源

因為佢瞓咗,所以咀咗佢都唔知
可能知架,默許你咋!😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 00:06 發表 查看引用來源

應該15,16左右,我讀完中五出嚟做嘢之後就無時間再一齊瞓
女仔呢個年紀都思春啦,佢肯定知乜嘢事!😉

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 14:44 發表 查看引用來源
廿年前就真係好想入閘,兩個家姐都幾索,又睇過對波,大左就慢慢只幻想係家姐角色既靓女人,冇再諗親姐,不過如果依家家姐話要,我肯定唔令佢失望,話時話,依家食左件50+我竟然當佢係亞媽,真變態 ...
咁你今年幾歲?

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 14:54 發表 查看引用來源
首先係對家姐細妹有冇興趣先,異性朋友比你都未必要啦,如有興趣,我就一定搞,最重要雙方自願,而我又真係有興趣
有興趣係因為樣同身材,定個身份?

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 15:33 發表 查看引用來源
三樣都中,家姐後生時身材適中,唔肥唔瘦三家姐個波勁尖挺紅棗般嫣紅色 lin,大家姐就小籠飽pink lin, 嗰時睇到佢倆既波既興奮程度到依家都未遇過,就算依家年紀大左,都唔係D肥c 拉 ...
其實你點見到佢哋身體,有冇用佢哋under J過?

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 15:52 發表 查看引用來源
以前一齊住就睇到,瞓醒冇帶 bra 傾電話,嶺上美景盡入眠簾,家姐同我件50+差不多,食得落
50+都食得落咁正?😉

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 17:33 發表 查看引用來源
當然同後生靚女比就一定輸啦,但 50+保養好,樣又見得下人,點解食唔落,我第一次食都驚驚地,唔知食唔食得落,著衫就正姐,除左唔知會唔會嚇親,因係50+主動既,不過一試就停唔到,食左幾年 ...
咁又係,而家女人識保養好多,好多都好正!你哋點識?

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 17:49 發表 查看引用來源
在FB群組,網上傾下傾下,一班人就約出來行山飯聚,生日會,識左成年,就係我既生日會饮左D酒,順路一齊坐的,一上車就攬埋來,在我耳边講去九龍塘,之前我都對佢有D好感,但冇諗過食,佢話一早 feel到我對佢有意思 ...
咁進取?佢結咗婚?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆