上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
876  126.5k

引用:
原帖由 li2008 於 2021-12-20 23:43 發表 查看引用來源
真係比嘅話,我會揀親果個,因為各樣真係優勝D,,同埋真係玩好多野佢都冇詐型,都會比我試同我玩,
有次我地瞓埋一齊,我瞓入面,佢背住我,果時我除左條褲黎瞓,突登用條J貼住佢個PAT,到第2日FEEL到佢摸緊我下面,因為瞓到蒙 ...
師兄,你家姐任你玩同試,有啲咩嘢喺身上試完有得著㗎?🤣🤣有無特登用手搵家姐個G點出嚟?

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-5 00:26 發表 查看引用來源
師兄,你家姐任你玩同試,有啲咩嘢喺身上試完有得著㗎?🤣🤣有無特登用手搵家姐個G點出嚟?
有冇搵個G點出嚟就自行想像😜😜😜,所謂有得著就按摩手勢比人話好

引用:
原帖由 li2008 於 2022-1-5 00:43 發表 查看引用來源
有冇搵個G點出嚟就自行想像😜😜😜,所謂有得著就按摩手勢比人話好
頂你🤣你家姐真係開通!咁你家姐啲玩具係佢自己買嚟一齊玩?有無喺你面前DIY或者玩玩具呀?

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-5 00:54 發表 查看引用來源
頂你🤣你家姐真係開通!咁你家姐啲玩具係佢自己買嚟一齊玩?有無喺你面前DIY或者玩玩具呀?
佢DIY我都撞過,但佢會叫我出去,但我比佢見到,佢仲笑9我又唔走,之後有時我就唔理佢光明正大咁玩

見到DIY
要幫下手喎
引用:
原帖由 li2008 於 2022-1-5 01:07 發表 查看引用來源
佢DIY我都撞過,但佢會叫我出去,但我比佢見到,佢仲笑9我又唔走,之後有時我就唔理佢光明正大咁玩

引用:
原帖由 li2008 於 2022-1-5 01:07 發表 查看引用來源
你同家姐玩果陣有無講淫嘢話佢好淫,對波好大好好玩果啲?

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-4 13:19 發表 查看引用來源

我以前都有試過同阿妹一齊沖涼,不過就真係好細個嘅時候,應該係小學階段
師兄,唔好深潛呀!等緊你report呀!

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-5 23:09 發表 查看引用來源
你同家姐玩果陣有無講淫嘢話佢好淫,對波好大好好玩果啲?
講錯野就一定有,但唔會講到咁

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-4 13:19 發表 查看引用來源

我以前都有試過同阿妹一齊沖涼,不過就真係好細個嘅時候,應該係小學階段
點啊?點啊? 其實隨時都可以約佢出去出面啦

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-7 00:17 發表 查看引用來源
師兄,唔好深潛呀!等緊你report呀!
呢排都無乜嘢特別嘢發生,都係whatsapp吹下水咁囉,不過大家傾啲嘢都開始深入咗,例如我會問佢平時會唔會有需要,會點樣解決咁囉,咁佢又會問我平時同老婆嘅性生活如何呀,滿唔滿足咁囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆