上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
876  126.5k

引用:
原帖由 li2008 於 2022-1-7 00:37 發表 查看引用來源
講錯野就一定有,但唔會講到咁
你哋細細個已經平時屋企無人,咁洗衫煮飯邊個做?最想知洗衫😂

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-7 04:57 發表 查看引用來源

呢排都無乜嘢特別嘢發生,都係whatsapp吹下水咁囉,不過大家傾啲嘢都開始深入咗,例如我會問佢平時會唔會有需要,會點樣解決咁囉,咁佢又會問我平時同老婆嘅性生活如何呀,滿唔滿足咁囉 ...
你阿妹過35未?過咗都未拍拖你做阿哥應該要幫手…解決😂
咁佢幾耐先需要一次?點解決呀?

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-7 04:57 發表 查看引用來源

呢排都無乜嘢特別嘢發生,都係whatsapp吹下水咁囉,不過大家傾啲嘢都開始深入咗,例如我會問佢平時會唔會有需要,會點樣解決咁囉,咁佢又會問我平時同老婆嘅性生活如何呀,滿唔滿足咁囉 ...
咁佢有冇話點解決?

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-7 07:24 發表 查看引用來源
你阿妹過35未?過咗都未拍拖你做阿哥應該要幫手…解決😂
咁佢幾耐先需要一次?點解決呀?
仲未過!佢話通常都係m到前後就最想要,我講笑咁同佢講“下次有需要搵我幫手😆”
佢話唔使嘞!
我再同佢講“咁我有需要就搵你幫手😆”
佢叫我搵返我老婆幫手!
我話就係佢唔幫手先搵你😩
佢就話到時睇下點😏

報告完畢😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-7 08:01 發表 查看引用來源
咁佢有冇話點解決?
佢話自己用手捽,我話借隻震蛋比佢玩下😂

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-7 07:22 發表 查看引用來源
家務就輪住做嘅,平時得我地2個

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-7 09:46 發表 查看引用來源

仲未過!佢話通常都係m到前後就最想要,我講笑咁同佢講“下次有需要搵我幫手😆”
佢話唔使嘞!
佢叫我搵返我老婆幫手!
佢就話到時睇下點😏

報告完畢😂 ...
咁到位? 咁唔洗曖昧啦

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-7 07:22 發表 查看引用來源
洗3咪洗衣機,你估仲係幾十年前用洗3板。

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-7 09:46 發表 查看引用來源

佢話唔使嘞!
佢叫我搵返我老婆幫手!
佢就話到時睇下點😏

報告完畢😂 ...
咁有冇諗住幾時約佢上去你度?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-7 10:25 發表 查看引用來源
咁有冇諗住幾時約佢上去你度?😉
等時機成熟啲,屋企無人先😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆