上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
876  126.5k

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-7 13:53 發表 查看引用來源

等時機成熟啲,屋企無人先😂
可以你上去佢果度架,女人好醒,比人瞓過張床會知,有第二個女人的體味,洗頭水味。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-1-7 14:32 發表 查看引用來源
可以你上去佢果度架,女人好醒,比人瞓過張床會知,有第二個女人的體味,洗頭水味。
都啱呀!上去佢度抽下水探下路,睇吓佢有乜反應先都好吖!

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-7 09:46 發表 查看引用來源

仲未過!佢話通常都係m到前後就最想要,我講笑咁同佢講“下次有需要搵我幫手😆”
佢話唔使嘞!
我再同佢講“咁我有需要就搵你幫手😆”
佢叫我搵返我老婆幫手!
我話就係佢唔幫手先搵你😩
佢就話到時睇下點😏

報告完畢😂 ...
咁快問得咁直接,小心佢有防範之心

引用:
原帖由 li2008 於 2022-1-7 09:55 發表 查看引用來源
家務就輪住做嘅,平時得我地2個
你有無研究/J 你家姐啲胸圍底褲同睇白帶🤤?有無買T-back或者性感衫?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-1-7 10:18 發表 查看引用來源
洗3咪洗衣機,你估仲係幾十年前用洗3板。
啱!你啱!但我唔係問洗衫方法。洗衫果個自然會攞到對方嘅內衣褲,俾我係樓主都會攞嚟玩

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-7 17:18 發表 查看引用來源
啱!你啱!但我唔係問洗衫方法。洗衫果個自然會攞到對方嘅內衣褲,俾我係樓主都會攞嚟玩
人都可以任玩,仲洗乜玩塊布。

無俾佢沉底,各位繼續

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-7 09:46 發表 查看引用來源

仲未過!佢話通常都係m到前後就最想要,我講笑咁同佢講“下次有需要搵我幫手😆”
佢話唔使嘞!
我再同佢講“咁我有需要就搵你幫手😆”
佢叫我搵返我老婆幫手!
我話就係佢唔幫手先搵你😩
佢就話到時睇下點😏

報告完畢😂 ...
講到咁白,似乎都好有機喎,阿妹唔會走左,慢慢來,唔駛急,其實有冇稔過溝佢,食下饭行下街時下戲,送下禮物,浪漫下,咁就好自然搞掂,或者仲可全私有化,當然你要有能力照顧佢

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-1-10 12:20 發表 查看引用來源
講到咁白,似乎都好有機喎,阿妹唔會走左,慢慢來,唔駛急,其實有冇稔過溝佢,食下饭行下街時下戲,送下禮物,浪漫下,咁就好自然搞掂,或者仲可全私有化,當然你要有能力照顧佢 ...
怕唔怕浪漫吓危險咗啲呀?🤣陣間連阿妹都沉船之後要反回現實怕佢接受唔到炸!

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-10 22:01 發表 查看引用來源
怕唔怕浪漫吓危險咗啲呀?🤣陣間連阿妹都沉船之後要反回現實怕佢接受唔到炸!
唔浪漫下咁易上到咩 肯同阿哥行街食飯睇戲要上就易好多 唔通講兩句就氹到佢上床 換着我沈船都冇問題 阿妹唔會揚開啩 有時間就爆房

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆