上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
876  126.5k

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-1-10 23:42 發表 查看引用來源
唔浪漫下咁易上到咩 肯同阿哥行街食飯睇戲要上就易好多 唔通講兩句就氹到佢上床 換着我沈船都冇問題 阿妹唔會揚開啩 有時間就爆房
係都幾正,又冇咁易比人懷疑!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-10 23:47 發表 查看引用來源
係都幾正,又冇咁易比人懷疑!😉
就算嫁左 一樣可約炮 阿妹唔會走左去 成世都係阿妹即係成世都可以

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-1-11 00:06 發表 查看引用來源
就算嫁左 一樣可約炮 阿妹唔會走左去 成世都係阿妹即係成世都可以
可以經歷佢每個階段,少女,人妻,大肚,人母!😉

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-1-10 12:20 發表 查看引用來源
講到咁白,似乎都好有機喎,阿妹唔會走左,慢慢來,唔駛急,其實有冇稔過溝佢,食下饭行下街時下戲,送下禮物,浪漫下,咁就好自然搞掂,或者仲可全私有化,當然你要有能力照顧佢 ...
趁今日放假,咁啱兩老有節目,老婆又要開夜,所以約咗等佢放工後上去佢度食嘢!

食完嘢傾咗陣計,之後大家就休息咗一陣🙂🙂

附件

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-13 01:21 發表 查看引用來源

趁今日放假,咁啱兩老有節目,老婆又要開夜,所以約咗等佢放工後上去佢度食嘢!

細妹瞓咗?你幫佢除褲定佢自己淨係著under?😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-13 01:21 發表 查看引用來源

應該仲有下文喎,之後點?😉

引用:

都叫左你由午睡開始,下一步係咪沖涼,童年回憶喎。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-1-13 14:12 發表 查看引用來源
都叫左你由午睡開始,下一步係咪沖涼,童年回憶喎。
正吖!沖得涼就可以摸下,好易成事!😉

引用:

咁姐係點?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-11 07:56 發表 查看引用來源
可以經歷佢每個階段,少女,人妻,大肚,人母!😉
咁撚正,系吾撚系呀🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆