上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
876  126.5k

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-27 01:55 發表 查看引用來源

*本故事純屬虛構,絕非真人真事*

話說嗰晚買定外賣上去佢屋企,食埋嘢就坐梳化睇電視,睇睇下我就問佢......

我:上次你講嗰樣嘢係咪真?

佢:乜嘢?

我:有需要嘅時候就搵你!

佢:痴線,緊係唔係啦!

我:吓!但我宜家有需要喎!

佢:你咪 ...
隔住2條底褲。即是有型無實,你射自己底褲都好麻煩下。

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-27 01:55 發表 查看引用來源

話說嗰晚買定外賣上去佢屋企,食埋嘢就坐梳化睇電視,睇睇下我就問佢......

有個好開始,下次會再可以做多啲!始終都會成功嘅!有冇摸佢下面?濕唔濕?

引用:

正!開始有甜故睇!😍等你report!

引用:

阿妹都講左未有心理準備 下次約佢staycation 係酒店食lunch. 再上房爽完你就返家早上回酒店嘆埋個morning q 同早餐 我都係咁玩法有老虎唔過得夜

引用:

*本故事純粹虛構,絕非真人真事*

話說年初三,老婆要返工,我就過咗老家探爸媽,而阿妹响房做緊嘢,坐咗陣,我就扮晒問佢電腦嘢,走咗入佢房,掩埋度門,我話:派咗封大利是比你,你有無回禮呢?
佢:你想要乜嘢回禮呢?
我:我想要你廁所入面嗰條底褲😎😎
佢:痴線嘅咩!你唔好咁變態得唔得?
我:又唔係變態嘅,只係覺得幾靚啫!
佢:你想要嘅我比條洗乾淨咗嘅你啦!未洗過嘅我接受唔到囉,我想像唔到你會要嚟做乜🙈
我:洗乾淨嘅唔要!

擾攘咗一陣......

我:一係你除你著緊嗰條比我😁😁
佢:咪癲啦!呢樣更加唔得啦😒😒
我:咁我要你廁所嗰條嘞😏

最後佢都屈服咗,比咗尋晚沖涼除咗出嚟嗰條底褲我!

諗攞咗底褲,無理由唔攞埋胸圍,於是就問佢可唔可以要埋胸圍,但佢唔肯,理由就係因為胸圍好貴,咁我就提出比返錢佢,無諗過佢咁又肯!
我:比咗$500你,可唔可以要即除嘅?
佢(隨手响床邊攞咗個比我):嗱,呢個尋晚除出嚟架!
我當然唔信啦:唔信你,我要你即刻除出嚟嗰個😁
佢:我瞓覺唔戴胸圍架!
之後隔住件衫show粒lin出嚟
佢:信未呀?

既然佢都show埋粒lin出嚟,我唯有信佢一次啦!

之後出房坐多陣,再趁兩老唔覺,就攞埋禮物閃人🙂🙂

附件

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-2-8 07:02 發表 查看引用來源

話說年初三,老婆要返工,我就過咗老家探爸媽,而阿妹响房做緊嘢,坐咗陣,我就扮晒問佢電腦嘢,走咗入佢房,掩埋度門,我話:派咗封大利是比你,你有無回禮呢?
我:我想要你廁所入面嗰 ...
好吖!一步步來!今次有冇抽下佢水?😉
個bra乜嘢size?😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-2-8 07:02 發表 查看引用來源

已經講到咁白啦,但佢話你變態果時,個語氣你覺得係真係話9你定只係亂咁噏,,今次比你咁拎,慢慢就係拎身上果D架啦

引用:
原帖由 li2008 於 2022-2-8 08:58 發表 查看引用來源
已經講到咁白啦,但佢話你變態果時,個語氣你覺得係真係話9你定只係亂咁噏,,今次比你咁拎,慢慢就係拎身上果D架啦
最好可以自己親自拎,仲有佢嘅體味!😉

引用:

你點收埋?老婆搵到的唔佢的野,好大件事。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-8 08:46 發表 查看引用來源
好吖!一步步來!今次有冇抽下佢水?😉
個bra乜嘢size?😉
無呀,老人家坐响出面唔敢亂嚟😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆