上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
876  126.4k

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

細細個性色未濃,小小刺激都頂唔順,好易有沖擊。個陣時其實好易興奮,真係好多經歷,分享下細細個點樣第一次打到飛機,當然唔係用竹旬。

記得個時去左親戚家,堂姊個房多數比我入去玩,因為有電腦又成。有次又睇下表姊啲雜誌,入面有篇章講開性主題,有個來信寫到自慰好爽,好舒服,點點點,但當時真係未試過,都唔明點樣爽法。又見到其他啲人來信提及點搞野,點出軌,就睇到硬哂,經常洩漏龍汁。個次睇完親屋企無人得姑媽同我,就膽粗粗,心熊走去抄堂姊櫃桶,見到好多底底,各色各樣,又見到佢昨晚著開個條紗質薄身連身裙掛係牆。其實平時堂姊好好j,又高又腳長,身材唔差,又成日著啲性感衫。

見到牆上條連身裙同一櫃桶底褲,加上睇完啲咸故,又鬼死咁硬淨,膽粗粗,羅起其中一條淺藍色底底,都好性感款,幾窄下。拎左起身,索左幾下,有啲清新洗衫味,同堂姊平時陣味有啲似,可能因為慣用洗衣粉。
一索不得了,feel到下面再硬多幾分,摸下捽下,忍唔住,從褲襠中掏出憤怒的巨龍,一望就見到馬眼漏左幾滴汁液係底底到,仲有一滴掛住係馬眼邊,好興奮。個時完全唔識打飛機係用chok既手法,亦都未試過打出來,夢遺就有幾次。
再索下牆上條裙,咦,可能著過,啲香水同體味都仲留係度,只是淡淡地,不過足以嘔多一滴龍汁。
呢個時候我運用小孩子的想像力,用淺藍底底,包住巨龍,個時好笨拙,唔識上下咁chok la,反而用力咁將底底揞實個龜頭,feel到揞到有啲痛,就輕輕力,隔住個底底按摩個龜頭,見到底底都抵擋唔住龍汁滲透力,出現左個水漬係底底面頭。個時好high,好興奮,按按下就覺得唔對路想柯尿,就拿拿聲拎開條底底,企起身用條裙幫巨龍接力繼續按摩,好似幻想緊同堂姊扑野咁。突然好high一下,成個身都震埋,用力將條裙揞實細佬,一野噴發左人生第一獲射精,個次射左好長時間,好多,一大達,揞都揞唔哂,漏左成地都係。但好爽好high。

完左就大獲,底底都還好,精前液都仲好抺走,乾左又唔覺,但條裙,,,我聞一聞,發現啲味都唔小野,腥腥地,無而家咁好聞,可能啲精儲左十幾年了🤣🤣🤣,第一次爆發。唯有馬上濕啲水清理條裙同現場,如果拎去洗衣機就仲難解話。

個次經驗都真係好舒服好興奮,而家未必搵得反第一野個種滿足。當然,射完個種原罪感好重,仲到要祈禱個隻,而家都無左🤣。

大家有冇呢啲經歷?

細個住公屋,間房好化學門口有塊布嗰隻,第一次裝契家姐換衫,擒高望入房,佢無帶罩,第一次見女人對波,心臟病發咁滯,契姐對奶我重記得好正,粒的微微向上曉,佢搵衫嘅時候,對奶係咁瑯下瑯下.

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-12-7 13:31 發表 查看引用來源
細個住公屋,間房好化學門口有塊布嗰隻,第一次裝契家姐換衫,擒高望入房,佢無帶罩,第一次見女人對波,心臟病發咁滯,契姐對奶我重記得好正,粒的微微向上曉,佢搵衫嘅時候,對奶係咁瑯下瑯下. ...
呢d記憶會係一世

引用:
原帖由 竹旬入面有蟲 於 2021-12-7 12:10 發表 查看引用來源
細細個性色未濃,小小刺激都頂唔順,好易有沖擊。個陣時其實好易興奮,真係好多經歷,分享下細細個點樣第一次打到飛機,當然唔係用竹旬。

記得個時去左親戚家,堂姊個房多數比我入去玩,因為有電腦又成。有次又睇下表姊啲雜誌,入面 ...
年少的回憶👍

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-12-7 13:31 發表 查看引用來源
細個住公屋,間房好化學門口有塊布嗰隻,第一次裝契家姐換衫,擒高望入房,佢無帶罩,第一次見女人對波,心臟病發咁滯,契姐對奶我重記得好正,粒的微微向上曉,佢搵衫嘅時候,對奶係咁瑯下瑯下. ...
師兄好有畫面,個粒的🤣🤣🤣

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 14:33 發表 查看引用來源
年少的回憶👍
你有冇啲啊?

引用:
我老婆個細佬就幸福好多,因為我成日喺佢面前唔着衫

回覆 7# cc19880910 的帖子

同我家姐一樣,明益細佬,唸起嗰時真係開心,佢發緊姣,又有需要.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-7 15:33 發表 查看引用來源

我老婆個細佬就幸福好多,因為我成日喺佢面前唔着衫
唔打底定唔著衫啊

引用:
原帖由 竹旬入面有蟲 於 2021-12-7 23:39 發表 查看引用來源

唔打底定唔著衫啊
唔著衫,例換衫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆