上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
876  126.7k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:10 發表 查看引用來源
呢個無,從來無,果次係用材料,同佢好有緣,之前睇到木屋區布幕後得個胸圍的背景,之前講過大緊肚睇住我沖涼,佢生左(3年抱2)成日星期日黎我屋企,坐木梳化筒L型腳,任睇,唔拉裙腳,對脾,條底向足成日,可能佢停留左睇到我沖涼果陣的身型,以 ...
身材好唔好?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:10 發表 查看引用來源
呢個無,從來無,果次係用材料,同佢好有緣,之前睇到木屋區布幕後得個胸圍的背景,之前講過大緊肚睇住我沖涼,佢生左(3年抱2)成日星期日黎我屋企,坐木梳化筒L型腳,任睇,唔拉裙腳,對脾,條底向足成日,可能佢停留左睇到我沖涼果陣的身型,以 ...
d女人本著睇下又冇蝕,加上唔多唔少係有心展露,有乜可能咁隨便,我後期覺得呢d女人行為系有心

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-9 09:20 發表 查看引用來源
d女人本著睇下又冇蝕,加上唔多唔少係有心展露,有乜可能咁隨便,我後期覺得呢d女人行為系有心
可能想引你搞佢!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 09:19 發表 查看引用來源
身材好唔好?
唔好,唔洗幻想,不過同輩得呢個叫做後生的,其他的女性同輩大我好多。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-9 09:20 發表 查看引用來源
其實屋內唔止我,仲有1,2個,不過老人家黎,佢1路講野耐5耐換腳,照筒直,就算2腳坐椅都係打開(打麻雀果陣)。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:42 發表 查看引用來源
其實屋內唔止我,仲有1,2個,不過老人家黎,佢1路講野耐5耐換腳,照筒直,就算2腳坐椅都係打開(打麻雀果陣)。
咁佢啲under誘唔誘惑?

引用:
係佢心中我可能仲係豆丁,(奀,廋,細個)女人好鍾對住無殺傷力的展露,我見過1單,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:47 發表 查看引用來源
係佢心中我可能仲係豆丁,(奀,廋,細個)女人好鍾對住無殺傷力的展露,我見過1單,
仲有邊單?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 09:47 發表 查看引用來源
咁佢啲under誘唔誘惑?
大圍款,低腰唔幼邊,料好滑,果個年代唔興深色,好多粉色,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:50 發表 查看引用來源
大圍款,低腰唔幼邊,料好滑,果個年代唔興深色,好多粉色,
粉色咪現個妹妹!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆