上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
876  126.4k

有冇啲細佬屌咗個家姐嘅故仔?

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-8 07:33 發表 查看引用來源
有冇啲細佬屌咗個家姐嘅故仔?
我知道有個侄屌左個姑媽故事

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-8 08:40 發表 查看引用來源
我知道有個侄屌左個姑媽故事
你知唔知個詳情?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-8 08:59 發表 查看引用來源
你知唔知個詳情?😉
知道一部份

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-8 09:02 發表 查看引用來源
知道一部份
講唔講得?定PM你?😬

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-12-7 13:31 發表 查看引用來源
細個住公屋,間房好化學門口有塊布嗰隻,第一次裝契家姐換衫,擒高望入房,佢無帶罩,第一次見女人對波,心臟病發咁滯,契姐對奶我重記得好正,粒的微微向上曉,佢搵衫嘅時候,對奶係咁瑯下瑯下. ...
細過跟家人去木屋區探親,傾倒咁上下話去飲茶,又係呢種布簾,係條隙睇到一個有胸圍的背影,隨後1,2年後佢大左肚,有次係我屋企,我有百厭事一路喊,一路沖涼,佢就黎同我傾偈呵番我,一路望住枝火柴仔,後來收到風,佢淨係得佢老公1個,應該未睇過其他野。

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-12-7 16:12 發表 查看引用來源
同我家姐一樣,明益細佬,唸起嗰時真係開心,佢發緊姣,又有需要.
有無。。。。?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-8 09:13 發表 查看引用來源
細過跟家人去木屋區探親,傾倒咁上下話去飲茶,又係呢種布簾,係條隙睇到一個有胸圍的背影,隨後1,2年後佢大左肚,有次係我屋企,我有百厭事一路喊,一路沖涼,佢就黎同我傾偈呵番我,一路望住枝火柴仔,後來收到風,佢淨係得佢老公1個,應該 ...
個個係你邊個?

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-12-7 16:12 發表 查看引用來源
同我家姐一樣,明益細佬,唸起嗰時真係開心,佢發緊姣,又有需要.
我都識人係咁,青春期真係儍儍地。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-8 09:13 發表 查看引用來源
細過跟家人去木屋區探親,傾倒咁上下話去飲茶,又係呢種布簾,係條隙睇到一個有胸圍的背影,隨後1,2年後佢大左肚,有次係我屋企,我有百厭事一路喊,一路沖涼,佢就黎同我傾偈呵番我,一路望住枝火柴仔,後來收到風,佢淨係得佢老公1個,應該 ...
百厭的火柴??🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆