上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
876  126.4k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2022-1-15 18:18 發表 查看引用來源
咁撚正,系吾撚系呀🤭
如果成功咪係囉!😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-13 01:21 發表 查看引用來源

趁今日放假,咁啱兩老有節目,老婆又要開夜,所以約咗等佢放工後上去佢度食嘢!

食完嘢傾咗陣計,之後大家就休息咗一陣🙂🙂
恭喜恭喜好事近了安全期先好中出呀

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-13 01:21 發表 查看引用來源

趁今日放假,咁啱兩老有節目,老婆又要開夜,所以約咗等佢放工後上去佢度食嘢!

越嚟越刺激喇!引死人!

又係沉底,繼續更新!

引用:

樂而忘返?🙈

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-7 17:16 發表 查看引用來源
你有無研究/J 你家姐啲胸圍底褲同睇白帶🤤?有無買T-back或者性感衫?
都冇話咩研唔研究,佢D內衣同底底都週圍掛,都睇慣曬,咁佢都會買下D性感款嘅,但我鍾意佢著D料好透果種底底

引用:

any update????????

引用:
原帖由 li2008 於 2022-1-24 14:51 發表 查看引用來源
都冇話咩研唔研究,佢D內衣同底底都週圍掛,都睇慣曬,咁佢都會買下D性感款嘅,但我鍾意佢著D料好透果種底底
師兄,你屋企人好耐先返嚟一次,咁佢哋返嚟你家姐會點著㗎?

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-25 19:59 發表 查看引用來源
師兄,你屋企人好耐先返嚟一次,咁佢哋返嚟你家姐會點著㗎?
咁當然返到黎就正正常常啦

引用:
原帖由 leefai0014 於 2022-1-24 18:10 發表 查看引用來源
any update????????
*本故事純屬虛構,絕非真人真事*

話說嗰晚買定外賣上去佢屋企,食埋嘢就坐梳化睇電視,睇睇下我就問佢......

我:上次你講嗰樣嘢係咪真?

佢:乜嘢?

我:有需要嘅時候就搵你!

佢:痴線,緊係唔係啦!

我:吓!但我宜家有需要喎!

佢:你咪返去搵你老婆囉!

見佢咁嘅反應,我扮晒嘢,一隻手搭佢膊頭,另一隻手就輕輕摸下佢手臂咁講:你又話會幫我嘅?

佢:點幫啫,我又唔係你老婆!

都未等佢講完,我已經一嘢咀咗埋去,佢有嘗試推開我,但我無理太多,咀咗一陣,隻手就開始掃佢背脊,見佢無再點反抗,就開始向前面進發,嘗試隔住個胸圍摸佢心口兩團肉,佢縮咗幾下,之後就咿咿呀呀咁叫咗出聲,嗰一刻,我知道應該差不多,於是向下面出發,隔住條咁摸佢粒豆,見佢軟晒咁,我就話不如入房先,佢點下頭,於是就同佢入咗去!

入到去,大家瞓低攬住咀咗一陣,我就準備解開佢個扣,不過佢唔肯,佢話可以比我搞,但唔想除胸圍同底褲,因為未有心理準備,咁我唯有尊重佢,最後隔住大家條底褲磨,磨咗一陣我頂唔順就射咗!

跟住再攬住咀咗一陣,我問仲會唔會有下次?

佢答我:唔知呀!下次再算啦!

最後再錫多陣,兩老就返嚟,再吹多陣水就返屋企!

希望好快就會有第二次啦!

*本故事純屬虛構,絕非真人真事*

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆