上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
208  126.7k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-18 07:25 發表 查看引用來源
嘩,最正果個年紀,漲卜卜,又有腰,身型又標高。放假呢,番大陸果陣呢?
無啦,呢個年紀開始識嘢,好難再落到手,同埋自己都開始出嚟做嘢,未必有咁多時間再玩

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-18 07:33 發表 查看引用來源
有無枕係你膊頭瞓,有無攬住膊頭瞓,攬腰瞓其實有感覺,仲要比條鐵狗狗式隊住,
其實我真係唔知佢有無feel,由頭到尾大家都無提過,又咁講,嗰個時候,我只會care我自己有無feel😜

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 13:49 發表 查看引用來源
如果同細妹家姐或者靚媽咪做,仲要中出埋相信會超爽
一定啦,就算唔中出,有得入都好爽!

認真問,如果你家姐或細妹願意同你地搞,你地會搞嗎?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-18 13:52 發表 查看引用來源
係uwants同你傾過1輪,唔知你果個case成功入閘未?
似乎有故仔聽,不如分享下🙂

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 14:44 發表 查看引用來源
廿年前就真係好想入閘,兩個家姐都幾索,又睇過對波,大左就慢慢只幻想係家姐角色既靓女人,冇再諗親姐,不過如果依家家姐話要,我肯定唔令佢失望,話時話,依家食左件50+我竟然當佢係亞媽,真變態 ...
又唔可以話變態嘅,自己鍾意就ok,如果講變態,我成日都諗住我阿妹,咁咪重變態

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 14:54 發表 查看引用來源
首先係對家姐細妹有冇興趣先,異性朋友比你都未必要啦,如有興趣,我就一定搞,最重要雙方自願,而我又真係有興趣
無錯,最緊要自願同安全😜

引用:
原帖由 li2008 於 2021-12-18 15:00 發表 查看引用來源
我會呀,一定會大玩特玩,唔洗左氹右氹先玩到其他花式
齋諗都開心😜

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 15:33 發表 查看引用來源
三樣都中,家姐後生時身材適中,唔肥唔瘦三家姐個波勁尖挺紅棗般嫣紅色 lin,大家姐就小籠飽pink lin, 嗰時睇到佢倆既波既興奮程度到依家都未遇過,就算依家年紀大左,都唔係D肥c 拉 ...
Pink lin真係好吸引😍

如果可以同兩個家姐一齊3p就一流👍

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 15:52 發表 查看引用來源
以前一齊住就睇到,瞓醒冇帶 bra 傾電話,嶺上美景盡入眠簾,家姐同我件50+差不多,食得落
係呀,據我所昅到,我阿妹有時响屋企都應該係唔戴bra,因為有時上去探兩老,間中會裝到佢胸前兩個陰影位😆

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 15:55 發表 查看引用來源
咁貪,當年如上到一個都無憾,我肯定 keep到依家
都係嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆