上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
191  126.7k

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 00:06 發表 查看引用來源

應該15,16左右,我讀完中五出嚟做嘢之後就無時間再一齊瞓
嘩,最正果個年紀,漲卜卜,又有腰,身型又標高。放假呢,番大陸果陣呢?

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 00:28 發表 查看引用來源

所以之後都無再亂嚟
有無枕係你膊頭瞓,有無攬住膊頭瞓,攬腰瞓其實有感覺,仲要比條鐵狗狗式隊住,

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 13:49 發表 查看引用來源
如果同細妹家姐或者靚媽咪做,仲要中出埋相信會超爽
係uwants同你傾過1輪,唔知你果個case成功入閘未?

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 13:49 發表 查看引用來源
如果同細妹家姐或者靚媽咪做,仲要中出埋相信會超爽
應該,可能,或者有人成功,但唔會咁公開講。

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 15:33 發表 查看引用來源
三樣都中,家姐後生時身材適中,唔肥唔瘦三家姐個波勁尖挺紅棗般嫣紅色 lin,大家姐就小籠飽pink lin, 嗰時睇到佢倆既波既興奮程度到依家都未遇過,就算依家年紀大左,都唔係D肥c 拉 ...
而家仲有無波睇?

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 16:03 發表 查看引用來源

係呀,據我所昅到,我阿妹有時响屋企都應該係唔戴bra,因為有時上去探兩老,間中會裝到佢胸前兩個陰影位😆
2老,無戒心,不過你上去都5帶番,即是無對你有戒心。

引用:
原帖由 li2008 於 2021-12-18 16:41 發表 查看引用來源
呢d 情景以前好彩都見唔少,係屋企基本都唔會帶bar, 2粒lin, 都我又玩又摸幾多次,夏天仲一條底褲就算
貴親     ?

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 16:45 發表 查看引用來源

都係嘅,玩到一個已經好高難度,你睇我咁多年嚟都食唔到就知唔容易😆
你唔夠胆唧,曖昧行先,唔係一黎就擒。

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 17:08 發表 查看引用來源

但真係無從入手😆

自從呢排提返起呢啲往事之後,我就會諗,不如試一試,睇下有無機會,但諗深一層,如果衰咗就真係死得,見到面一定會好尷尬😣

所以最後都係決定繼續幻想下算數😆 ...
問佢累5累,直接鍊膊頭,無咩人會反對,1句話5好5洗,你唔縮手佢都唔會鬧。你地咁好感情。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-18 17:13 發表 查看引用來源
50+都食得落咁正?😉
而家入5唔係好縐架乍,番工搭車有的好似4字咁架乍,當然個個遺傳唔同,睇下隔離左右的鄰居。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆