上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
161  126.4k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-8 23:46 發表 查看引用來源
試過人地香大陸,幫手看屋,真是大豐收,不過果次豆丁唔識野,整左幾滴係地無抹,乾左應該有壓味,唔洗拎上手,直頭著住磨住出仲正,
對方係朋友定親戚?

引用:
原帖由 li2008 於 2021-12-8 23:54 發表 查看引用來源
家姐,契家姐,邊個多D就真係好難講,但一定大把野玩
契家姐都一齊住?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 08:21 發表 查看引用來源
親友,鐵皮安置區,其實我好慶,當我亞4咁洗叫我看屋,入到屋,只搵上下,佢的下裝料好滑,原來係低腰,但唔係幼邊,原來係入去瞓陣,但係太焗,跟著隔離屋黎拍門你係邊個,我話左比佢聽再揚條匙比佢睇,知道無人再會黎敲門,心想開下衣櫃,櫃桶8下 ...
係長輩?定同輩?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 08:49 發表 查看引用來源
同輩,但佢地大我十幾年。
之前對佢有冇過幻想?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:10 發表 查看引用來源
呢個無,從來無,果次係用材料,同佢好有緣,之前睇到木屋區布幕後得個胸圍的背景,之前講過大緊肚睇住我沖涼,佢生左(3年抱2)成日星期日黎我屋企,坐木梳化筒L型腳,任睇,唔拉裙腳,對脾,條底向足成日,可能佢停留左睇到我沖涼果陣的身型,以 ...
身材好唔好?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-9 09:20 發表 查看引用來源
d女人本著睇下又冇蝕,加上唔多唔少係有心展露,有乜可能咁隨便,我後期覺得呢d女人行為系有心
可能想引你搞佢!😉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:42 發表 查看引用來源
其實屋內唔止我,仲有1,2個,不過老人家黎,佢1路講野耐5耐換腳,照筒直,就算2腳坐椅都係打開(打麻雀果陣)。
咁佢啲under誘唔誘惑?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:47 發表 查看引用來源
係佢心中我可能仲係豆丁,(奀,廋,細個)女人好鍾對住無殺傷力的展露,我見過1單,
仲有邊單?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:50 發表 查看引用來源
大圍款,低腰唔幼邊,料好滑,果個年代唔興深色,好多粉色,
粉色咪現個妹妹!😉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 09:55 發表 查看引用來源
以前幾十年前公司連老板住家,其實老板娘係親友,個女踏入青春期,原來性女係有潛在本性,果次有個表弟bb過黎,佢亞媽放工湊走,(即是亞姨),亞表姐起左身一陣,捉個表弟入房,出黎由卡通睡裙經左便服,仲要入欖核領,即是一字領,當年好興,成日 ...
即係點?😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆