上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
148  126.5k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-1-4 09:35 發表 查看引用來源
好多女長輩以為男後輩仲係小朋友無晒戒心又或者唔驚你攪事,話晒我係長輩。
😉😉😉😉都係架

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-5 00:26 發表 查看引用來源
師兄,你家姐任你玩同試,有啲咩嘢喺身上試完有得著㗎?🤣🤣有無特登用手搵家姐個G點出嚟?
有冇搵個G點出嚟就自行想像😜😜😜,所謂有得著就按摩手勢比人話好

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-5 00:54 發表 查看引用來源
頂你🤣你家姐真係開通!咁你家姐啲玩具係佢自己買嚟一齊玩?有無喺你面前DIY或者玩玩具呀?
佢DIY我都撞過,但佢會叫我出去,但我比佢見到,佢仲笑9我又唔走,之後有時我就唔理佢光明正大咁玩

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-5 23:09 發表 查看引用來源
你同家姐玩果陣有無講淫嘢話佢好淫,對波好大好好玩果啲?
講錯野就一定有,但唔會講到咁

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-7 07:22 發表 查看引用來源
你哋細細個已經平時屋企無人,咁洗衫煮飯邊個做?最想知洗衫😂
家務就輪住做嘅,平時得我地2個

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-7 17:16 發表 查看引用來源
你有無研究/J 你家姐啲胸圍底褲同睇白帶🤤?有無買T-back或者性感衫?
都冇話咩研唔研究,佢D內衣同底底都週圍掛,都睇慣曬,咁佢都會買下D性感款嘅,但我鍾意佢著D料好透果種底底

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-25 19:59 發表 查看引用來源
師兄,你屋企人好耐先返嚟一次,咁佢哋返嚟你家姐會點著㗎?
咁當然返到黎就正正常常啦

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-2-8 07:02 發表 查看引用來源

*本故事純粹虛構,絕非真人真事*

話說年初三,老婆要返工,我就過咗老家探爸媽,而阿妹响房做緊嘢,坐咗陣,我就扮晒問佢電腦嘢,走咗入佢房,掩埋度門,我話:派咗封大利是比你,你有無回禮呢?
佢:你想要乜嘢回禮呢?
我:我想要你廁所入面嗰 ...
已經講到咁白啦,但佢話你變態果時,個語氣你覺得係真係話9你定只係亂咁噏,,今次比你咁拎,慢慢就係拎身上果D架啦

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-2-8 15:31 發表 查看引用來源

我覺得佢只係扮嘢咁講,我諗其實佢都願意嘅🙂
咁樣之後就好易搞啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆