上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
208  126.7k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-17 17:23 發表 查看引用來源
就咁係佢身邊打埋?
係,其實係佢隔離打係好刺激,有時瞓瞓下會擰過嚟我嗰邊,而我瞓响佢隔離打,當刻嘅感覺係好想比佢睇到,但又好怕比佢睇到,好正

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-17 17:25 發表 查看引用來源
果1步好難,起碼曖昧過癮的,但是應該有人成功過。
應該有嘅,不過唔會講出嚟,我覺得就算成咗年,一樣會有人咁做

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-17 18:42 發表 查看引用來源
可能會同啲friend講!😬
未必啦,始終係犯法嘢

引用:
原帖由 0Kayden0 於 2021-12-17 19:28 發表 查看引用來源
師兄好野,原味仲有即時女生的濕濕,令人無限聯想,多謝師兄福利。

這動作在細個無x屌時,都算是兒時玩意了。

少少分享,有個朋友都會掛洗左的內衣褲在廁所乾,個日上到去見到她掛了一條全網形的內褲,只有在西位有一塊小 ...
多謝欣賞🙏

講開又講,有時去人地屋企,入去廁所,自己都會好自然咁睇下有無胸圍底褲放咗出嚟😆

不過佢媽媽收走都係好事,話唔定條底褲真係佢媽媽嘅,萬一J錯咗就唔係咁好啦😜

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-17 22:20 發表 查看引用來源
最正應該係望住佢個樣黎打,或捉佢隻手搭係你身上,咁你打完射去邊,
射落自己個肚😆

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-17 22:21 發表 查看引用來源
係囉,你老婆又餓左你咁耐,你而家夠5夠胆話一齊午睡。
宜家唔敢啦,如果提出嘅就唔同😆

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-17 22:26 發表 查看引用來源
唔洗,討論區好似留言咪得,又或者PM傾,十幾廿年黎都有的正野。
係,之前睇過一啲,都好有親切感😆

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-17 22:44 發表 查看引用來源
你祼睡,赤膊?以前青春期我都係咁,第二朝順便沖埋涼,
唔係呀,不過臨射就嗱高件衫,事關射落件衫同射落張床度都好麻煩,射肚就方便啲清潔

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-17 22:46 發表 查看引用來源
無情情佢點會提出,講笑型式睇下佢有無尷尬或面紅。
無啦啦好難會講起呢個話題嘅

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-17 22:46 發表 查看引用來源
親切感?我就得個羡慕。
你無家姐細妹?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆