睇住啲精流返出嚟

收藏  |  訂閱
22  29.6k

引用:
原帖由 cyytkh 於 2021-12-14 09:57 發表 查看引用來源
除咗自己老婆,女友,最有滿足感喺中出人哋老婆。
試過喺學校家長group, 識咗個人妻,啱feel 約出嚟玩,原來佢老公出軋,佢想報復,所以同我做。佢話同老公做就戴套,但同我做就唔用,俾我下下中出,佢話會keep 住食藥。次次中出佢,感覺 ...
死嘞,諗諗下,會唔會我老婆都係咁樣😂
不過中出人妻真係好正👍

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-12-14 12:44 發表 查看引用來源
C兄你太太幾大,我老婆差唔多,都係一個月2-3次左右,中出就都唔知幾耐未試過,不過都會用口
佢35,都會用口,不過都係一個月一次左右

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-12-14 13:48 發表 查看引用來源
我老婆42每次都會用口,人哋話女人四十狼虎之年,我老婆反而冇乜需要
咪係囉,從來都唔覺得佢有需要,反而未生之前,隔日就會嚟一次,次次都實玩69,佢亦都好enjoy比我奶到濕晒,但宜家完全唔比我奶,有時真係想出去搵返個奶返夠本😩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-14 13:51 發表 查看引用來源

你意思係老婆唔想你紮? 佢想要BB?
就係唔係囉,我紥無所謂呀,我但求有得中出咋😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 13:56 發表 查看引用來源
話時話...屌人老母真系几過癮
我中意屌人老婆多啲😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 14:01 發表 查看引用來源
我屌過好多個老母
好羨慕😜😍
可惜這些機會不是屬於的😩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-14 14:04 發表 查看引用來源

咁你仆街啦
我理解佢o既意思係做愛已經唔關我o既事
唔想做, 更冇可能俾你中出, 既然唔做愛又唔中出, 所以你亦冇必要搞咁多o野走去紥
我既然唔同你做, 你依然想去紥o既話, 即係你想o係出面玩, 想確保唔會搞 ...
我有時都覺得係,有段時間為咗呢樣嘢,氹又氹過,嘈又嘈過,先叫好少少!

我同佢講,識咗咁多年,都係咁想同你做,證明我真係愛你,但如果你真係經常拒絕我,當我忍唔住嘅時候或者會出去出面搵食,到時唔好怪我😤

之後先至好少少,keep住兩星期左右一次

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-14 14:12 發表 查看引用來源

嘩屌... 你仲未死真係好好彩
女人最忌聽到呢d "xxxxxx 到時唔好怪我" 咁o既說話  
換轉係我 (而家唔知, 但以前o既我) 可以馬上同呢個男人分手
都係講事實啫😩

你地唔會明白我地明明有老婆瞓响隔離,但係都仲要自己打飛機,係有幾咁痛苦😩

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 14:07 發表 查看引用來源
都要自己爭取...
那些年如果早啲開竅,應該有得食到一個靚女人妻同事🙈

不過當年覺得有女朋友唔可以出去攪攪震,所以放棄咗呢個大好機會🙈

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 14:22 發表 查看引用來源
我以前唔系咁單純都屌過兩過處女啦....
想屌人妻要胆大心細 , 關心對方...咁就成功了一半
大把嘢學,多多指教🙇🙏

前往最後回覆