上一頁下一頁
發新話題

睇住啲精流返出嚟

收藏  |  訂閱
217  29.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-10 12:44 發表 查看引用來源
女人鐘意男人真係可以去到好盡!😉
母愛o既偉大
我有時候真係當佢係仔咁湊o架, 尤其是結婚之後, 佢只需要返工,
我都要返工, 但亦要幫佢洗衫煮飯, 家務都係我做多佢做少o既

我未試過, 但人地話生仔係十級痛楚喎, 仲勁過火燒
為o左中意o既男人, 為o左幫佢完成傳宗接代....
咁都唔止, 女人生育o既疼痛係要忍受,
而男人生育反而有中出可以享受
然而女人仲係可以心甘情願, 有d 仲一次又一次主動提出為對方生多件, 一次又一次咁去迎接呢個十級痛楚

兄弟們, 尤其是有細路仔o既人夫, 對你地老婆好d 啦!!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-10 10:41 發表 查看引用來源
唔係成日有得玩中出, 不過有o既話呢, 我中意流落佢身上 即係女上pose, 做完起身果吓, 成支棍都係精液一大pat 咁, 跟住返埋去嘟起個嘴吸乾淨佢
陣味比直接口爆 yummy 好多, 精液我中意好腥好濃味o既 咁 ...
做你男人好幸福!好多男人或者AV 幻想都可以係你身上面發生

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-12-9 23:11 發表 查看引用來源
有冇師兄鍾意同條女扑嘢之後,睇住啲精由佢閪窿流留返出嚟,覺得好有征服感~好爽,睇上癮
我都鍾意,真係好有滿足感,但係我每個月都要等SP安全期,先會玩內射,平時就會外射,射出面! SP仲係學生妹,試過佢著住校服玩內射,我地企响度,拉高佢條校裙由後面入,射完之後睇住D精流出黎,真係特別興奮!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-10 14:32 發表 查看引用來源

我都鍾意,真係好有滿足感,但係我每個月都要等SP安全期,先會玩內射,平時就會外射,射出面! SP仲係學生妹,試過佢著住校服玩內射,我地企响度,拉高佢條校裙由後面入,射完之後睇住D精流出黎,真係特別興奮! ...
Ching有個咁正嘅SP!😉

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-12-9 23:11 發表 查看引用來源
有冇師兄鍾意同條女扑嘢之後,睇住啲精由佢閪窿流留返出嚟,覺得好有征服感~好爽,睇上癮
反而我又多樣嘅冇乜感覺,唔會特登去睇佢有冇流出嚟,反而係老婆通常去想對自己舒服啲,多數唔准我用袋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-10 12:29 發表 查看引用來源

一開始果陣係用手掃返d 精入口, 食完再含
後來提升服務質素, 直接用佢枝棍o黎掃, 掃一吓啜一啖, 再掃一吓再啜一啖咁
咁樣做老公仔好似更爽, 有時會嗌出聲, 有時(佢企o係度) 個人會抖一吓或者不由自主咁彎一吓腰
...
掃入口有幸可以咁玩, 真係命都俾埋老虎.

引用:
原帖由 wiredboss 於 2021-12-10 14:24 發表 查看引用來源

做你男人好幸福!好多男人或者AV 幻想都可以係你身上面發生
下過苦功㗎! 咁多年嚟睇咗都唔知幾多AV, 努力學做性感淫蕩女主角, 搏心上人一笑😂
或者一射😋

同佢出街, 諗下老婆的精液係底褲到流出來, 啲人知唔知呢, 正.
引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-12-10 10:14 發表 查看引用來源
我至鍾意就係每次屌完佢後,着返條短裙仔出門口時,通常都仲有小小由佢個閪度流返出嚟整濕佢條底衭仔嗰種Feel就最正

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-10 14:32 發表 查看引用來源

我都鍾意,真係好有滿足感,但係我每個月都要等SP安全期,先會玩內射,平時就會外射,射出面! SP仲係學生妹,試過佢著住校服玩內射,我地企响度,拉高佢條校裙由後面入,射完之後睇住D精流出黎,真係特別興奮! ...
點揾到學生妹做SP架?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-12-10 20:49 發表 查看引用來源

點揾到學生妹做SP架?
俾錢勾引佢哋😂😂😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆