上一頁下一頁
發新話題

睇住啲精流返出嚟

收藏  |  訂閱
217  29.6k

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 03:56 發表 查看引用來源

呢樣諗都唔使諗,含都唔願意,試問點會肯比我口爆🙈

有時諗諗下都覺得好無趣味,幫我含又唔得,我幫佢瀨又唔得,搞嘢只係齋插😣
有朋友情況孖師兄你差不多, 間中會呻, 呻到幾冇癮, 只有同情佢.

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 03:59 發表 查看引用來源

睇完真係好羨慕咁多位師兄,我老婆唔多願意比我中出,十次有九次都要戴套
我估依樣野第一要個女人係淫底,第二樣嘢要好小心避免意外發生(生BB)

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-14 07:50 發表 查看引用來源

我估依樣野第一要個女人係淫底,第二樣嘢要好小心避免意外發生(生BB)
通常都是第二個原因...怕生B

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-12-14 07:21 發表 查看引用來源

有朋友情況孖師兄你差不多, 間中會呻, 呻到幾冇癮, 只有同情佢.
堅慘,好多嘢都玩唔到😢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-14 07:50 發表 查看引用來源

淫唔淫就好難講,但未生之前,乜都肯同我玩,生咗之後,覺得佢都無晒興趣搞,試過有一排keep住一個月先搞一次😣

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 08:06 發表 查看引用來源
通常都是第二個原因...怕生B
我老婆本身有食藥,但通常只有撞正安全期先會比我中出,我話不如我做結紮手術,佢又話唔好,所以真係唔係好明佢諗乜😣

除咗自己老婆,女友,最有滿足感喺中出人哋老婆。
試過喺學校家長group, 識咗個人妻,啱feel 約出嚟玩,原來佢老公出軋,佢想報復,所以同我做。佢話同老公做就戴套,但同我做就唔用,俾我下下中出,佢話會keep 住食藥。次次中出佢,感覺多咗個老婆,好正。

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 08:23 發表 查看引用來源

淫唔淫就好難講,但未生之前,乜都肯同我玩,生咗之後,覺得佢都無晒興趣搞,試過有一排keep住一個月先搞一次😣
所以這是我同老婆決定唔生的其中一個原因

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 08:26 發表 查看引用來源

我老婆本身有食藥,但通常只有撞正安全期先會比我中出,我話不如我做結紮手術,佢又話唔好,所以真係唔係好明佢諗乜😣
如果真係決定唔生結紮真係唔錯
可以無限中岀點玩都唔驚

利申已紮

引用:
原帖由 cyytkh 於 2021-12-14 09:57 發表 查看引用來源
除咗自己老婆,女友,最有滿足感喺中出人哋老婆。
試過喺學校家長group, 識咗個人妻,啱feel 約出嚟玩,原來佢老公出軋,佢想報復,所以同我做。佢話同老公做就戴套,但同我做就唔用,俾我下下中出,佢話會keep 住食藥。次次中出佢,感覺 ...
師兄真係幸福😍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆