上一頁下一頁
發新話題

睇住啲精流返出嚟

收藏  |  訂閱
217  29.6k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-14 10:05 發表 查看引用來源

所以這是我同老婆決定唔生的其中一個原因
早知會係咁,我都唔生😂

引用:
原帖由 hihi101 於 2021-12-14 10:16 發表 查看引用來源
如果真係決定唔生結紮真係唔錯
可以無限中岀點玩都唔驚

利申已紮
我都有諗過,但我老婆又好似唔係太想咁

引用:
原帖由 cyytkh 於 2021-12-14 09:57 發表 查看引用來源
除咗自己老婆,女友,最有滿足感喺中出人哋老婆。
試過喺學校家長group, 識咗個人妻,啱feel 約出嚟玩,原來佢老公出軋,佢想報復,所以同我做。佢話同老公做就戴套,但同我做就唔用,俾我下下中出,佢話會keep 住食藥。次次中出佢,感覺 ...
死嘞,諗諗下,會唔會我老婆都係咁樣😂
不過中出人妻真係好正👍

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 08:06 發表 查看引用來源
通常都是第二個原因...怕生B
全中...

不過識玩的話, 戴套一樣咁好玩

引用:
原帖由 cyytkh 於 2021-12-14 09:57 發表 查看引用來源
試過喺學校家長group, 識咗個人妻,啱feel 約出嚟玩,原來佢老公出軋,佢想報復,所以同我做。佢話同老公做就戴套,但同我做就唔用,俾我下下中出,佢話會keep 住食藥。次次中出佢,感覺 ...
最正係咁,仲要佢老公都冇得你有!😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 08:23 發表 查看引用來源

淫唔淫就好難講,但未生之前,乜都肯同我玩,生咗之後,覺得佢都無晒興趣搞,試過有一排keep住一個月先搞一次😣
C兄你太太幾大,我老婆差唔多,都係一個月2-3次左右,中出就都唔知幾耐未試過,不過都會用口

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-12-14 12:44 發表 查看引用來源
C兄你太太幾大,我老婆差唔多,都係一個月2-3次左右,中出就都唔知幾耐未試過,不過都會用口
佢35,都會用口,不過都係一個月一次左右

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 13:46 發表 查看引用來源

佢35,都會用口,不過都係一個月一次左右
我老婆42每次都會用口,人哋話女人四十狼虎之年,我老婆反而冇乜需要

引用:
哈哈....屌人老母...仲要次次中出

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 10:28 發表 查看引用來源

我都有諗過,但我老婆又好似唔係太想咁
你意思係老婆唔想你紮? 佢想要BB?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆