上一頁下一頁
發新話題

睇住啲精流返出嚟

收藏  |  訂閱
217  29.6k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 14:01 發表 查看引用來源
我屌過好多個老母
好羨慕😜😍
可惜這些機會不是屬於的😩

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 13:56 發表 查看引用來源

就係唔係囉,我紥無所謂呀,我但求有得中出咋😂
咁你仆街啦
我理解佢o既意思係做愛已經唔關我o既事
唔想做, 更冇可能俾你中出, 既然唔做愛又唔中出, 所以你亦冇必要搞咁多o野走去紥
我既然唔同你做, 你依然想去紥o既話, 即係你想o係出面玩, 想確保唔會搞出事而且玩得更爽,
所以更加唔會俾你得逞

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 13:56 發表 查看引用來源
話時話...屌人老母真系几過癮
你試得多啦!😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-14 13:59 發表 查看引用來源

係表妹D fd , 識咗之後,同佢响whatsapp氹佢講係淫野,傾下傾下就想做,跟住變SP
你哋差唔多年紀?

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 14:03 發表 查看引用來源

好羨慕😜😍
可惜這些機會不是屬於的😩
都要自己爭取...

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-14 14:04 發表 查看引用來源
你試得多啦!😉
嘻嘻......你呢...試過屌几多個人哋老母呀

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-14 14:04 發表 查看引用來源

咁你仆街啦
我理解佢o既意思係做愛已經唔關我o既事
唔想做, 更冇可能俾你中出, 既然唔做愛又唔中出, 所以你亦冇必要搞咁多o野走去紥
我既然唔同你做, 你依然想去紥o既話, 即係你想o係出面玩, 想確保唔會搞 ...
我有時都覺得係,有段時間為咗呢樣嘢,氹又氹過,嘈又嘈過,先叫好少少!

我同佢講,識咗咁多年,都係咁想同你做,證明我真係愛你,但如果你真係經常拒絕我,當我忍唔住嘅時候或者會出去出面搵食,到時唔好怪我😤

之後先至好少少,keep住兩星期左右一次

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-14 14:09 發表 查看引用來源
嘻嘻......你呢...試過屌几多個人哋老母呀
冇呀!😂

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 14:09 發表 查看引用來源

我有時都覺得係,有段時間為咗呢樣嘢,氹又氹過,嘈又嘈過,先叫好少少!

我同佢講,識咗咁多年,都係咁想同你做,證明我真係愛你,但如果你真係經常拒絕我,當我忍唔住嘅時候或者會出去出面搵食,到時唔好怪我😤

之後先至好少少,keep住 ...
嘩屌... 你仲未死真係好好彩
女人最忌聽到呢d "xxxxxx 到時唔好怪我" 咁o既說話  
換轉係我 (而家唔知, 但以前o既我) 可以馬上同呢個男人分手

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-14 14:09 發表 查看引用來源

之後先至好少少,keep住 ...
屌.....天涯何處無荒草.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆