上一頁下一頁
發新話題

睇住啲精流返出嚟

收藏  |  訂閱
59  29.6k

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-9 23:15 發表 查看引用來源
係我老婆鐘意睇住啲精喺佢閪㝫度流返岀嚟😂
佢都好淫!😉

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-12-9 23:11 發表 查看引用來源
有冇師兄鍾意同條女扑嘢之後,睇住啲精由佢閪窿流留返出嚟,覺得好有征服感~好爽,睇上癮
我諗個個男人都鍾意!😉

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-10 00:22 發表 查看引用來源
點解咁我係好快咁湧出來,唔係慢慢流既?
你係咪一路收縮,所以推咗出去?

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-10 01:27 發表 查看引用來源

主人顏射過我一次之後就唔肯再顏射我
他話我化了妝
又話麻煩

😔
咁你想唔想比人顏射?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-12-10 10:14 發表 查看引用來源
我至鍾意就係每次屌完佢後,着返條短裙仔出門口時,通常都仲有小小由佢個閪度流返出嚟整濕佢條底衭仔嗰種Feel就最正
比under裝住啲精好淫!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-10 10:41 發表 查看引用來源
唔係成日有得玩中出, 不過有o既話呢, 我中意流落佢身上 即係女上pose, 做完起身果吓, 成支棍都係精液一大pat 咁, 跟住返埋去嘟起個嘴吸乾淨佢
陣味比直接口爆 yummy 好多, 精液我中意好腥好濃味o既 咁 ...
做你男人真係爽!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-10 10:55 發表 查看引用來源

浴室玩
我多數係同老公一齊沖涼o既時候幫佢出o既, 對住自己塊面俾佢狂噴
之後再口清潔返?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-10 12:29 發表 查看引用來源

一開始果陣係用手掃返d 精入口, 食完再含
後來提升服務質素, 直接用佢枝棍o黎掃, 掃一吓啜一啖, 再掃一吓再啜一啖咁
咁樣做老公仔好似更爽, 有時會嗌出聲, 有時(佢企o係度) 個人會抖一吓或者不由自主咁彎一吓腰
...
女人鐘意男人真係可以去到好盡!😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-10 12:55 發表 查看引用來源
這個一定啦
我意思係男人緊要好多!😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-10 14:32 發表 查看引用來源

我都鍾意,真係好有滿足感,但係我每個月都要等SP安全期,先會玩內射,平時就會外射,射出面! SP仲係學生妹,試過佢著住校服玩內射,我地企响度,拉高佢條校裙由後面入,射完之後睇住D精流出黎,真係特別興奮! ...
Ching有個咁正嘅SP!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆