睇住啲精流返出嚟

收藏  |  訂閱
36  29.7k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 09:33 發表 查看引用來源
口爆完就the end你咪好冇引?
又唔會o既, 只係想玩, 冇諗過/ 冇興趣同佢地做

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-15 09:46 發表 查看引用來源
我開咗個几鐘啦😅
人家今日可以wfh

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 09:58 發表 查看引用來源
你就好啦!😬
好咩呀好
慳o左來回交通時間要用o黎買餸煮飯
條友知我今日o係屋企, 晨早就落定柯打今晚要食乜, 想詐傻扮懵都唔得
關鍵係佢要返公司, 我一個人wfh, 冇得想做就做
不過我已經plan 好等佢返o黎點樣享用佢o既肉體

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 10:18 發表 查看引用來源
可唔可以透露下?😉
人地要食海鮮餐...
咁就好啦, 有理由吩咐佢, 要佢差唔多到之前打個電話俾我等我開始煮, 事關攤得太耐唔好食嘛
差唔多時間, o係大門口恭迎老公大人幫佢啜出o黎, 舒緩一下工作疲勞,
之後佢休息, 我繼續準備開飯
食飽飽之後飲吓o野吹吓水, 睇吓今日佢想打邊度, 準備好籐條俾佢, 紙巾俾我
玩到佢情緒最高漲囉, 咪大大力拮囉
拮完先洗白白, 時間早o既話睇套戲, 享受寧靜o既一晚

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-12-15 19:31 發表 查看引用來源

今晚跑馬使唔使俾佢留番啲力水呢 ?  
所以呀, 由買餸煮飯到洗碗執枱一腳踏, 冇預佢幫手o架

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 07:49 發表 查看引用來源
咁留埋咁多力,有冇満足到你?😉
正啦簡直

鞭鞭有力, 滴滴香濃

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 12:43 發表 查看引用來源
咁最得益咪你?😉
點可以咁講呢? 人地都享受o架嘛~

仲俾佢訓話添囉! 我下晝有o野做冇上o黎, 佢自己冇所事事用o左我acc 上o黎睇到 k妹妹果句說話...
話人地咁含羞內儉, 因住俾人覺得我玩太大
搞o野之前果d 打屁股唔算因為只係前戲, 食完搞完沖好晒涼臨訓之前先的番我過o黎再俾腳板佢打,
當係警惕同埋替k妹妹出一口氣

引用:
原帖由 katieW 於 2021-12-16 18:23 發表 查看引用來源

哼哼 她?! 她的嘴巴比很多男生還要口沒遮攔
多謝
好少俾女仔讚賞我o既口技! 真係衰在你冇啫啫, 如果唔係俾你享受一下都得  
哈哈哈哈哈~

引用:
原帖由 katieW 於 2021-12-17 08:55 發表 查看引用來源

嗯.....

告訴我 如何提升口技
請我飲茶, 五分鐘之內包你學識, 十分鐘之內包你ko 你要ko 嘅人 👍

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 10:58 發表 查看引用來源
十分鐘內先KO到?太耐了罷。都係男人先最了解男人。

你咁叻, 你o黎含

前往最後回覆