上一頁下一頁
發新話題

40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
191  62.1k

自香討至188寫帖志在純用家分享,大家從來沒人challenge帖子,置疑廣告,
4k兄此之風格可能較廣告化,
巧合幾個帖齊格調亦差不多,難免令人質疑。

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-12-20 08:18 AM 發表 查看引用來源
自香討至188寫帖志在純用家分享,大家從來沒人challenge帖子,置疑廣告,
Eg兄,我也是幾個網站伴成長。

至於網上純粹分享個人感受。實事求實,不平則嗚。

小弟的用後感分享也有大量師兄喜歡及讚同。我也不會理會一少少少少撮人別有用心抹黑。

多謝Eg兄分享。🙏🙏

回覆 2# sosum4183 的帖子

廣告…………你信?廣告商

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-19 11:01 AM 發表 查看引用來源

希望各位師兄睇過此帖。要明白事理分清黑白。每一個默默努力工作,做好本份囡囡。有時因為拒絕客人的過份要求,難免被有心人抹黑。在這個生態圈中屢見不鮮。

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流。 ...
希望各位師兄睇過此帖。要明白事理分清黑白。每一個默默努力工作,做好本份囡囡。有時因為拒絕客人的過份要求,難免被有心人抹黑。在這個生態圈中屢見不鮮。

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流。小弟在此多謝有PM我其他師兄,及支持囡囡的各位「好客」👍👍👍。

引用:
原帖由 estateman 於 2021-12-20 16:02 發表 查看引用來源
廣告…………你信?廣告商
廣告商,未做到甘大,寫幾寫潤筆費手到拿來

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-12-20 08:18 AM 發表 查看引用來源
Eg兄,其實我试過呢幾位好囡囡出報告去分享。全是出自我自己手筆,風格當然是一致。

在此站小弟賬號亦只得一個,我看倒不如叫網站負責人,睇吓各位賬号I.P. address。公開呢度大家有幾多個分身賬號,最好由小弟賬号先查看開始。睇吓最後那些人有「多重分身」。也可以了解吓小弟是否有多個分身?如果小弟由始至終只是單一賬号,單一身份,咁幾年來只寫个呢幾位囡囡。咁樣都算是寫手的話就真係一個大笑話。

只怕其他有多重身份的人更擔心🤭🤭

都係果句啦,無論姗姗、芯芯、海倫或Mandy也好。如果佢哋真係唔好唔掂,他們為何一直火紅?

市場會反映事實。其他別有用心人抹黑係註定失敗。🙂🙏🙏

挑,
I.P. address 做假容乜撚易
靚仔你懂唔撚懂呀
版主話關我鳩事咩

我係我  冇分身

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-20 06:45 PM 發表 查看引用來源
挑,
靚仔你懂唔撚懂呀
版主話關我鳩事咩

我係我  冇分身
老人家,你心虚了。🤭🤭

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-20 18:45 發表 查看引用來源
挑,
靚仔你懂唔撚懂呀
版主話關我鳩事咩

我係我  冇分身
他做假出哂名,半小時前在廟街,半小時後在龍華

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-21 06:52 PM 發表 查看引用來源
他做假出哂名,半小時前在廟街,半小時後在龍華
兩位長者,冬至快樂。🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆