上一頁下一頁
發新話題

40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
191  62.1k

引用:
原帖由 WinWin07 於 2021-12-31 05:10 PM 發表 查看引用來源
師兄,可否pm 我,感激感激
早晨師兄,已PM。

引用:
原帖由 bononowitzki 於 2021-12-16 07:18 發表 查看引用來源
4k兄你最近都玩唔少好嘢喎,真係羨慕你有錢又有時間,小弟佩服佩服,繼續努力!💪👍
點只呀!條條女都玩幾次,一個月都唔知幾Q,條L真係咁多精,老作貓哥咁拜下風,我都想知一個人怎樣有咁多精,食左乜壯陽藥?

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-1 04:51 PM 發表 查看引用來源
點只呀!條條女都玩幾次,一個月都唔知幾Q,條L真係咁多精,老作貓哥咁拜下風,我都想知一個人怎樣有咁多精,食左乜壯陽藥?
同閣下比較,小弟應該後生你許多呢。加上有運動,生活規律,目前仍keep到六舊腹肌。

今个月也只是八餐。平均每星期二餐。還算行吧。🤭🤭

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-1 17:29 發表 查看引用來源

同閣下比較,小弟應該後生你許多呢。加上有運動,生活規律,目前仍keep到六舊腹肌。

今个月也只是八餐。平均每星期二餐。還算行吧。🤭🤭
只唔只呀!你自己數下由USB蕊蕊開始介紹自己玩了幾多條女,仲未計你口中唔得,未介绍那些女。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-1 05:38 PM 發表 查看引用來源
只唔只呀!你自己數下由USB蕊蕊開始介紹自己玩了幾多條女,仲未計你口中唔得,未介绍那些女。
樹根兄,你咁有興趣知道就講一講。 小弟8月時好放縱食左8餐。9月及10月收歛啲各食5餐。到左11月就7餐。12月8餐。5個月共食33餐。平均每月6餐啦(每5日一餐)。

昨晚2021年最後一日,識玩識食當然買定晚餐揾最夾我囡囡過2021年尾Q啦。

有時間就會稍後出報告㗎喇。🤭🤭

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-1 05:52 PM 發表 查看引用來源

樹根兄,你咁有興趣知道就講一講。 小弟8月時好放縱食左8餐。9月及10月收歛啲各食5餐。到左11月就7餐。12月8餐。5個月共食33餐。平均每月6餐啦(每5日一餐)。

昨晚2021年最後一日,識玩識食當然買定晚餐揾最夾我囡囡過 ...
今天特意跑到油麻地果欄掃貨。
之後等侯間到了一間特色冰室点了常餐。

小店装修頗有特色,常餐也美味。
將我等候著的急心情緩下來了。

有些人,等候是值得的。

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

回覆 136# kkkk2019 的帖子

廟街冰室有咩特別丫哈哈哈哈哈哈

回覆 133# kkkk2019 的帖子

八両金八舊腹肌有西用哈哈哈
無樣無氣質又MK牛屎之類型條撚哈哈哈哈哈嘥氣

引用:
原帖由 siew1203 於 2022-1-4 01:26 AM 發表 查看引用來源
八両金八舊腹肌有西用哈哈哈
無樣無氣質又MK牛屎之類型條撚哈哈哈哈哈嘥氣
早晨老人家,你估我係你咩。
剩係得把口葡萄柚。🤭🤭

引用:
原帖由 siew1203 於 2022-1-4 01:22 AM 發表 查看引用來源
廟街冰室有咩特別丫哈哈哈哈哈哈
食野要向你老人家交代?
一個月食八餐囡要向你交代?
你邊位?你負責俾$嗎?😏😏🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆