上一頁下一頁
發新話題

40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
191  62.2k

引用:
原帖由 siew1203 於 2022-1-4 01:22 AM 發表 查看引用來源
廟街冰室有咩特別丫哈哈哈哈哈哈
你係188除左撩交鬧過日晨,真係睇唔到你有乜存在價值?😏😏👎👎

姗姗由11月22日至現在,小弟玩左8次。囡囡服務好,新玩具喜歡就去玩多啲。

你呢?玩乜呀?玩左手?定右手?
咪剩係用把口去玩啦,無得用嘅老人家。😏😏🤭🤭👎👎

引用:
原帖由 siew1203 於 2022-1-4 01:26 AM 發表 查看引用來源
八両金八舊腹肌有西用哈哈哈
無樣無氣質又MK牛屎之類型條撚哈哈哈哈哈嘥氣
你呀老人家,好似你咁喜歡挑釁生事、損人不利己、只識葡萄柚、死剩得把口。其實在此討論區只係極少數極少數中「廢物」。唔該你唔好咁得閒用幾個賬號去做呢種「低檔趣味」。

不過,如果你真係無得用。只能用把口繼續做呢啲「低三下四」「低檔趣味」。只能繼續「鄙視你」「 恥笑你」。你每一個回覆,只代表你【無力的低鳴】。🤣🤣🤣😏😏😏

4K師兄!可否提供聯絡電話!唔該

引用:
原帖由 raypkng 於 2022-1-4 11:48 AM 發表 查看引用來源
4K師兄!可否提供聯絡電話!唔該
午安,師兄你好。已PM。

io

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-4 08:06 發表 查看引用來源

你呀老人家,好似你咁喜歡挑釁生事、損人不利己、只識葡萄柚、死剩得把口。其實在此討論區只係極少數極少數中「廢物」。唔該你唔好咁得閒用幾個賬號去做呢種「低檔趣味」。

不過,如果你真係無得用。只能用把口繼續做 ...
3K兄,屌得好,呢個就系老作貓分身,他近60歲人,得把口去玩。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-4 05:03 PM 發表 查看引用來源
3K兄,屌得好,呢個就系老作貓分身,他近60歲人,得把口去玩。
樹根兄,其實响呢度【我歡迎任何人用任何賬號】大家正常交流。前題係大家也建立在客客氣氣。每一位師兄正常去查詢或交流,我必定以礼相待。 相反,存心刻意挑釁生事的,我亦會以眼還眼。小弟亦無心去挑戰任何人,大家正常討論吧。🙏🙏

師兄,可否pm 我,感激感激

引用:
原帖由 pat1329 於 2022-1-7 10:53 AM 發表 查看引用來源
師兄,可否pm 我,感激感激
午安師兄,已PM俾你。Enjoy。

預約

她真的很忙、,已whatsapp了她預約,但沒有回應。

引用:
原帖由 manman215 於 2022-1-7 10:18 PM 發表 查看引用來源
她真的很忙、,已whatsapp了她預約,但沒有回應。
師兄,你好。建議你在晚上11点至11点半才whatsapp她。你訊息才不會沉底。

因她工作時不覆电話。有時待師兄們冲涼或晚上11点收工才看手机。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆