上一頁下一頁
發新話題

40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
191  62.1k

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-12 05:47 PM 發表 查看引用來源
點解唔P3?😎😎😎
一般餐牌以外就唔提。一向講緣份,由技師發板。

老友呀,
係 姍姍呀,
你專登打撚錯咩,
廣告佐敦有好多個珊珊或姍姍呀
王小姐全名一查Google搜  第一項就係啦
終於繼eg兄 後繼有人捧王小姐

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-12 06:04 PM 發表 查看引用來源
老友呀,
係 姍姍呀,
你專登打撚錯咩,
廣告佐敦有好多個珊珊或姍姍呀
王小姐全名一查Google搜  第一項就係啦
終於繼eg兄 後繼有人捧王小姐
多謝Man兄糾正

HK$ 498 DUP ( 70分鐘 )
HK$ 598 DUP ( 90分鐘 )
HK$ 698 DUP ( 100分鐘 )

飛支另加一百 , 冇下次

3K兄終於試了姍姍,似乎你好滿意蹯!

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-12-12 11:09 PM 發表 查看引用來源
3K兄終於試了姍姍,似乎你好滿意蹯!
非常滿意,多謝Mike兄介紹。姗姗各方面也高質,環境又好又舒適,好似返屋企咁自在。每次走都【心身舒暢,一身鬆晒】。

引用:
原帖由 聞波波 於 2021-12-12 10:23 PM 發表 查看引用來源

我每次都玩到超晒時,每次都好開心。每次去開發更多,每一次比上一次更開心。

識得玩,就自然好玩,物有所值。

引用:
原帖由 聞波波 於 2021-12-12 22:23 發表 查看引用來源

人人口味不同,有人樂而忘返,有人試過一次冇下次

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-13 12:21 AM 發表 查看引用來源

人人口味不同,有人樂而忘返,有人試過一次冇下次
根據小弟經驗,尤其是樓上骨,尤其是條件有返咁上吓靚囡骨。一般都要慢慢玩去開發。呢个過程係享受。等同去食5度菜大餐咁遂樣遂樣去品嚐。

如果要食300~400快仔,或更甚嘅快速企企。相信唔啱呢類師兄口味。

正所以會有不同類型俾大家去揀。

姗姗整體每part也好好,有個咁高質靓女同你玩到超晒時,比起其他囡囡,我覺得係超值,每次也只會補償加班費,大家開心。

嘥氣啦哈哈哈少長駐國內和世界各地,少ONS少介女少溝女,又唔糸蒲精之類咪一遇到稍為外型好D嘅歡場女就即刻好正丫女神丫好掂丫之類咯哈哈哈哈,小小小地區小小小圈子大驚少怪哈哈哈哈哈哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆