上一頁下一頁
發新話題

40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
191  62.0k

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-12-13 02:08 AM 發表 查看引用來源
嘥氣啦哈哈哈少長駐國內和世界各地,少ONS少介女少溝女,又唔糸蒲精之類咪一遇到稍為外型好D嘅歡場女就即刻好正丫女神丫好掂丫之類咯哈哈哈哈,小小小地區小小小圈子大驚少怪哈哈哈哈哈哈哈哈哈 ...
睇嚟師兄係專業玩家。仲要玩到化境。難怪小弟睇唔出你咁有氣度。真係失敬。🤭

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-13 02:26 發表 查看引用來源

睇嚟師兄係專業玩家。仲要玩同化境。難怪小弟睇唔出你咁有氣度。真係失敬。🤭
佐敦你都好熟

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 10:26 發表 查看引用來源

睇嚟師兄係專業玩家。仲要玩同化境。難怪小弟睇唔出你咁有氣度。真係失敬。🤭
專業G蟲氣度仲大呀。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-13 08:14 AM 發表 查看引用來源

佐敦你都好熟
唔熟,好多地方無去。只集中福樂及間中網上見到特別野去試試。就像今次。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-13 09:17 發表 查看引用來源

唔熟,好多地方無去。只集中福樂及間中網上見到特別野去試試。就像今次。
辛苦晒

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-13 09:17 發表 查看引用來源

4K 兄寫得好,相形見拙。
姍姍part 2 的確改善進步了,
下次你上去時候,順便就話有人這樣讚過啦。

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-12-13 05:22 PM 發表 查看引用來源

4K 兄寫得好,相形見拙。
姍姍part 2 的確改善進步了,
下次你上去時候,順便就話有人這樣讚過啦。
Eg兄見笑了。小弟也是跟你們指引才試到咁好囡囡。姗姗也有向我提過Eg兄為佢寫過報告。我會再轉告你的問候及稱讚。

有机會Eg兄也要去试芯芯,各有千秋。

女女好難约到😅😅😅😅

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2021-12-13 09:39 PM 發表 查看引用來源
女女好難约到😅😅😅😅
好野當然難約,預早幾天約。加油。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 04:27 PM 發表 查看引用來源
首先多謝幾位師兄曾介紹,試咗出返份報告。

芳名:姗姗 (Suki)
年齡:30頭 (USB少有後生靚女)
身材:身形均勻36C樣貌:長髮蘇杭氣質美女

Part One: 1班尾2班頭

Part Two:超窩心GFF
返食指數:200%爆燈

4台廣告:

小弟偶然在 ...
收信箱太多PM,易爆。

如要电話,請在帖內留言。
見到會遂個PM回覆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆