上一頁下一頁
發新話題

40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
191  62.0k

引用:
原帖由 baozakeruka 於 2021-12-16 12:09 AM 發表 查看引用來源
可否提供宝貴 資料? Thanks.
pm you lar, enjoy.

4k兄你最近都玩唔少好嘢喎,真係羨慕你有錢又有時間,小弟佩服佩服,繼續努力!💪👍

引用:
原帖由 bononowitzki 於 2021-12-16 07:18 AM 發表 查看引用來源
4k兄你最近都玩唔少好嘢喎,真係羨慕你有錢又有時間,小弟佩服佩服,繼續努力!💪👍
前輩以前講過,細佬有得玩就玩,唔係老咗就剩係一個功能🤣🤣。希望大家也長玩長有。🙏🙏

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 04:27 PM 發表 查看引用來源
首先多謝幾位師兄曾介紹,試咗出返份報告。

芳名:姗姗 (Suki)
年齡:30頭 (USB少有後生靚女)
身材:身形均勻36C樣貌:長髮蘇杭氣質美女

Part One: 1班尾2班頭

Part Two:超窩心GFF
返食指數:200%爆燈

4台廣告:

小弟偶然在 ...
你好。麻煩可以PM佢手機我嗎?謝謝

引用:
原帖由 於 2021-12-16 08:30 AM 發表 查看引用來源
你好。麻煩可以PM佢手機我嗎?謝謝
早晨,已pM你了。

kkkk2019師兄,請PM,謝。

引用:
原帖由 leslieyuen 於 2021-12-16 12:27 PM 發表 查看引用來源
kkkk2019師兄,請PM,謝。
師兄你好,已PM你了。

回覆 57# kkkk2019 的帖子

師兄,請PM,無言感激,謝謝

尋日試左頭鐘

其實由第一個帖(幾個月前), 已經透過ching, 得知廣告而拎左聯絡電話

可惜每次骨/心癮起時(即興)都未能入閘

咁森林咁大, 又兩手準備下, 唯有約其他啦

到了kkkk兄又出帖, 又R起我既心癮/好奇

星期一 10點幾試WHS問下, 最後確定星期三11點

入閘時間:1240-出閘時間1420

過程同CHING描述差不多

會翩食,  但唔會密食

多謝 KKKK兄, 打幾隻字支持下

號外: 明明約了11點, 點解1240先入閘???

因為美女話原來約了10點係世貿中心做皮膚護理, 所以要求推遲

有睇新聞都知世貿尋日12點幾火燭

我仲同美女講, 好彩我約左妳, 妳趕返黎, 我做左妳...救命恩人

引用:
原帖由 小王子 於 2021-12-16 04:06 PM 發表 查看引用來源
尋日試左頭鐘

其實由第一個帖(幾個月前), 已經透過ching, 得知廣告而拎左聯絡電話

可惜每次骨/心癮起時(即興)都未能入閘

咁森林咁大, 又兩手準備下, 唯有約其他啦

到了kkkk兄又出帖, 又R起我既心癮/好奇
...
小王子多謝你的支持。
開心就好了👍👍👍😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆