上一頁下一頁
發新話題

40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
191  62.1k

引用:
原帖由 小王子 於 2021-12-16 04:06 PM 發表 查看引用來源
尋日試左頭鐘

其實由第一個帖(幾個月前), 已經透過ching, 得知廣告而拎左聯絡電話

可惜每次骨/心癮起時(即興)都未能入閘

咁森林咁大, 又兩手準備下, 唯有約其他啦

到了kkkk兄又出帖, 又R起我既心癮/好奇
...
小王子師兄,你有機會亦可以试芯芯,相信骨精嘅你一定會滿意的。

引用:
原帖由 edward61288 於 2021-12-16 02:24 PM 發表 查看引用來源
師兄,請PM,無言感激,謝謝
師兄你好,已PM你了。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-16 16:54 發表 查看引用來源

小王子師兄,你有機會亦可以试芯芯,相信骨精嘅你一定會滿意的。
芯芯??
即刻翻睇KKKK兄個帖,原來有咁好既女,多謝推介😁🙏👍

引用:
原帖由 小王子 於 2021-12-16 05:12 PM 發表 查看引用來源

芯芯??
即刻翻睇KKKK兄個帖,原來有咁好既女,多謝推介😁🙏👍
小王子師兄,已PM你。

回覆 1# kkkk2019 的帖子

Pls pm details

引用:
原帖由 Resort123 於 2021-12-16 05:44 PM 發表 查看引用來源
Pls pm details
師兄你好,已PM 你了。

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-15 23:06 發表 查看引用來源
果兩個綱址都入唔到🧐🧐🧐
www.winning11.com搜索下

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-15 11:24 發表 查看引用來源

有人話要幾日前約  我有個老友  用whatsapp冧條臭八幾日  佢主動約番轉頭

睇相啦兄弟
仲有  

條臭八好撚醒按摩床上傾計氹料起你底才開價  醒你呀兄弟

想屌大餐唔撚使咁貴  牛記笠記啦  8魚可能仲得 名牌T ...
老雞虫們睇得出報告係咩人出架啦

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-17 02:39 AM 發表 查看引用來源
老雞虫們睇得出報告係咩人出架啦
我前文已回過,個報告係我出嘅。我一般報喜不報憂,遇到唔啱玩囡囡只會玩下一個。遇到好囡囡就會在唔同地方推介俾其他師兄去試。因為我都是在這些網站睇到去試,這些叫【回饋】。

一個Man兄賬号,現在又一個coboko賬号。究竟喺咪同一個人?我無需去揣測。

呢啲攻擊囡囡咁【缺德】行為,從來不外乎是以下幾個原因,要求或強迫技師做特別行為不遂、要求技師減收费用或講價不遂、佔有慾強大情人,要求技師做女友或同行競爭惡意抹黑…… 無論係乜,全部都係【別有用心】欺凌。

當然這種自己冒出來的【敗類】,好多師兄都只當佢【小丑】。這裡還有好多亦試過囡囡好師兄。如Eg兄、Ho兄、小王子師兄……等。

無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家【 鄙視】。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 07:58 發表 查看引用來源

我前文已回過,個報告係我出嘅。我一般報喜不報憂,遇到唔啱玩囡囡只會玩下一個。遇到好囡囡就會在唔同地方推介俾其他師兄去試。因為我都是在這些網站睇到去試,這些叫【回饋】。

一個Man兄賬号,現在又一個coboko賬号。 ...
我只是我,沒有其他分身,是老雞虫會分得懂這些報告是什麼,是你回饋分享大家,還是女女回饋給你,我也不想理會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆