上一頁下一頁
發新話題

40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
191  62.1k

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-17 03:08 PM 發表 查看引用來源
我只是我,沒有其他分身,是老雞虫會分得懂這些報告是什麼,是你回饋分享大家,還是女女回饋給你,我也不想理會
無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家【 鄙視】。

唔係【小丑】就最好啦。欺凌囡囡的行為【此風不可長】。

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-16 23:08 發表 查看引用來源
我只是我,沒有其他分身,是老雞虫會分得懂這些報告是什麼,是你回饋分享大家,還是女女回饋給你,我也不想理會
講到明報喜不報憂,明解啦。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-17 03:32 PM 發表 查看引用來源

講到明報喜不報憂,明解啦。
師兄,你喜歡曲解我講意思我亦唔會同你拗。因為閣下在188一直以來嘅行為係【有目共賭】嘅。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 00:37 發表 查看引用來源

師兄,你喜歡曲解我講意思我亦唔會同你拗。因為閣下在188一直以來嘅行為係【有目共賭】嘅。
師兄,大家咁話喇。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 15:26 發表 查看引用來源

無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家 ...
請問一下我哪里欺凌抺黑囡囡,請指出,不要抺左右言

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 15:26 發表 查看引用來源

無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家 ...
我目的只係踢爆你係寫手,如果因此令囡囡生意大減,也可以說欺凌的[如果你硬要說我欺凌囡囡]

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-17 09:29 PM 發表 查看引用來源
我目的只係踢爆你係寫手,如果因此令囡囡生意大減,也可以說欺凌的[如果你硬要說我欺凌囡囡]
算啦coboko,我已經講得好清楚。是非黑白總會有目共賭。我寫嘅囡囡只是得幾位我试過囡囡,每個囡囡都好火紅,我亦都是有幸在網中跟到其他師兄去試。

我在新1x1一直有網名叫wawawa168。小弟之前停左成三年無出去玩。由2018年年尾先再出返嚟玩。之前一直玩可樂成年幾,直至悶咗先由8月開始去周圍試。我在8月曾經一個月试咗8餐,有好有壞(跌$)。呢啲野相信好多呢度師兄會睇過。

我只係一個客人,一向對囡囡好好客人。歡迎其他師兄去問我相熟囡囡。

相信幾個台都有好多師兄睇我寫嘅野,亦有同其他師兄們PM交流過。如果coboko師兄你單憑這些就覺得我係寫手,咁係你檔次太低?定係你仍然心懷不軌?

攻擊技師呢啲行為,背後原因不外乎我講過幾個可能性。無論coboko師兄係乜原因,或者係咪葡萄柚我並不care!

我所讚囡囡全部係在不同平台獲得其他師兄大力支持讚過。佢哋一直係火紅,並無受呢啲「鄙劣」、「小學雞」抹黑行為影響。

正所謂「 真的假不了,假的真不了」。呢度其他師兄及囡囡自然會知道。

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-17 09:29 PM 發表 查看引用來源
欺凌囡囡呢啲人,相信在呢個圈中只佔極少之又少「不正常男人」。因為大部份師兄都係正常嘅正常男人。

今次呢條帖竟然將呢度啲「別有用心」「唔正常男人」引晒出嚟,真係大開眼界呀。👏👏👏👍👍👍😆😆😆

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 10:33 PM 發表 查看引用來源

欺凌囡囡呢啲人,相信在呢個圈中只佔極少之又少「不正常男人」。因為大部份師兄都係正常嘅正常男人。

今次呢條帖竟然將呢度啲「別有用心」「唔正常男人」引晒出嚟,真係大開眼界呀。👏👏👏👍👍👍😆😆😆 ...
大家可以數吓,認住呢啲賬号嘅人。😏😏

引用:
原帖由 小王子 於 2021-12-16 04:06 PM 發表 查看引用來源
尋日試左頭鐘

其實由第一個帖(幾個月前), 已經透過ching, 得知廣告而拎左聯絡電話

可惜每次骨/心癮起時(即興)都未能入閘

咁森林咁大, 又兩手準備下, 唯有約其他啦

到了kkkk兄又出帖, 又R起我既心癮/好奇
...
這是真相片,30頭大波靚女                                                                                                                  
唯一缺点,太full 唔易約。但亦有機會執雞(因有些師兄如我般有時太早約,去到當日臨時有事来不到)                                                                        

我如果想指定時段,通常預早幾日,甚至一星期約。有時如果要盡快,就反過來問囡囡有乜檔、或有無人臨時甩底,由囡囡提供時間。Enjoy lar                                                         

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆