上一頁下一頁
發新話題

40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
191  62.1k

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 22:24 發表 查看引用來源

算啦coboko,我已經講得好清楚。是非黑白總會有目共賭。我寫嘅囡囡只是得幾位我试過囡囡,每個囡囡都好火紅,我亦都是有幸在網中跟到其他師兄去試。

我在新1x1一直有網名叫wawawa168。小弟之前停左成三年無出去玩。由201 ...
請指出我欺凌囡囡指控吧,不要指東話西。
我唔會在冇証據下隨隨便便指控你係隨意貓啦,唔會做山草藥囉

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-18 08:02 PM 發表 查看引用來源
請指出我欺凌囡囡指控吧,不要指東話西。
我唔會在冇証據下隨隨便便指控你係隨意貓啦,唔會做山草藥囉
Coboko你真係夠「厚顏」,在此帖中不断挑釁生事。我上述已大方講出我來歷史。相信大把師兄也睇過我188過去,或四台wawawa168足跡也略知小弟只是一個「客人」,在囡囡心目中也算是一個「好客」。

而你呢位coboko,一直只是CD ROM。單單見到小弟其他網上分享就指控咁叫【寫手】?呢啲唔係牽強係乜?究竟係有人「別有用心」?定係「葡萄柚」?
定係我寫呢篇野,「破壞咗另一個老人家嘅計畫」?

呢度超多有閱歷師兄及囡囡睇緊。成條帖前因後果,幾時有咩人走入嚟挑釁,全部人有眼睇㗎。你放下啦師兄。

唔好阻住大家開心分享正常生態。我有品亦唔會再容忍你無事挑釁,唔會再回你……老人家。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-18 10:13 PM 發表 查看引用來源

Coboko你真係夠「厚顏」,在此帖中不断挑釁生事。我上述已大方講出我來歷史。相信大把師兄也睇過我188過去,或四台wawawa168足跡也略知小弟只是一個「客人」,在囡囡心目中也算是一個「好客」。

而你呢位coboko,一直只 ...
希望各位師兄睇過此帖。要明白事理分清黑白。每一個默默努力工作,做好本份囡囡。有時因為拒絕客人的過份要求,難免被有心人抹黑。在這個生態圈中屢見不鮮。

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流。小弟在此多謝有PM我其他師兄,及支持姍姗各位「好客」👍👍👍。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-18 22:13 發表 查看引用來源

而你呢位coboko,一直只 ...
又指東話西啦,比我話中隨意貓啦,開始發老脾啦
請指出我如何欺凌囡囡啦,唔通你就係囡囡,自編自導,攪到你搵唔到客

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-18 22:32 發表 查看引用來源

希望各位師兄睇過此帖。要明白事理分清黑白。每一個默默努力工作,做好本份囡囡。有時因為拒絕客人的過份要求,難免被有心人抹黑。在這個生態圈中屢見不鮮。

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流 ...
開頭果兩句回覆我都唔係回你,但你係要撩我開戰,你係唔係犯濺

DLLM  講撚起呢D網絡寫手真係最撚憎
唔撚知係有冇利益  总之按圖索女多數谷鳩氣  貨不對辦多
4k 仔   唔撚一定係講你呀

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-19 09:06 AM 發表 查看引用來源
放心啦老人家-。那些係真報告,那些是搞事報告。呢度大把師兄識睇。真的假不了,假的亦真不了。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-19 11:00 AM 發表 查看引用來源

放心啦老人家-。那些係真報告,那些是搞事報告。呢度大把師兄識睇。真的假不了,假的亦真不了。

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流。小弟在此多謝有PM我其他師兄,及支持姍姗各位「好客」👍👍👍。

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-19 09:06 發表 查看引用來源
我有你未必有,如同廣告最底小字一樣[此圖只作參考]

引用:
原帖由 小王子 於 2021-12-16 04:06 PM 發表 查看引用來源
尋日試左頭鐘

其實由第一個帖(幾個月前), 已經透過ching, 得知廣告而拎左聯絡電話

可惜每次骨/心癮起時(即興)都未能入閘

咁森林咁大, 又兩手準備下, 唯有約其他啦

到了kkkk兄又出帖, 又R起我既心癮/好奇
...
👍👍👍👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆