失敗的包囡:深圳大望村

收藏  |  訂閱
11  4.3k

失敗的包囡:深圳大望村

去布吉過二線麻乜煩,但係好鍾意係布帳摩摩揸揸玩下的波仔,然後先入房屌閪,但係當時時势布吉包夜都未敢,
當時吹水北上,開始有前辈吹食處,師兄吹包囡,食處一次幾千,尚话去窮鄉僻壤,包囡话二,三千,剛巧有件師兄話佢包條囡有幾件做開,话,厭,想俾人包,二千就得,
咪試下,地点
大望村,近沙灣,未過二線

(大望村位於深圳水庫東北岸,包括大望、新田、新坪3個自然村,都處於深圳水庫水源保護區內。特殊的地理位置賦予了大望村特殊的任務,多年來大望村為此做出了巨大的貢獻。1958年修建水庫時,大望村成了移民村,8個村合併成3個;水庫修好後,又要時刻承擔著保護水源的重任。據介紹,隨著深圳的發展,大望村已經劃屬深圳特區,但由於受水源保護的限制,許多工業項目在這裡不能上;同時,村里每年還要拿出大量資金整治環境。)
就咁上去相睇,一説,試Q合意,OK,囡,雲南,11对,俾低錢,租屋(租左另一師兄包囡三樓,楼上天台屋有條靚黑仔租左溝囡,其後两件成正果,正式结婚),買傢具,自己尚H K買左個彩电, 玩左两個月,年尾話回鄉,都送左唔小嘢俾佢,有條金鏈,當時未有手电,我都係用call机,只間有訊息,就新年期間,收到友人话:條囡返左大望,退左租,攞返按金,賣晒家具,彩电,
乜咁,上去睇下,問下媒人,話佢返雲南结婚,此後音訊全無,真七,失能敗!

你不嬲都失撚敗啦。
吾使自認,係人都知。
大話精。

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-14 02:44 發表 查看引用來源
你不嬲都失撚敗啦。
吾使自認,係人都知。
大話精。
人生都唔錯,包過囡,如今:得條啫仔,係無玩過澳門
打玲,

雖 坐以待斃

開返關,死能都去

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-14 04:14 發表 查看引用來源
人生都唔錯,包過囡,如今:得條啫仔,係無玩過澳門
打玲,

雖 坐以待斃

開返關,死能都去
呢度大把ching包過女。我都有。有啲吾使包,溝都溝到。
你都死撚,去嚟把撚呀。

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-15 04:08 發表 查看引用來源

你都死撚,去嚟把撚呀。
租屋,養佢,俾家用,藏嬌,內射塊閪,依的先係包
溝,佢有佢工作,個的叫同居

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-15 04:08 發表 查看引用來源

你都死撚,去嚟把撚呀。
你條七会唔会咁溝女

睇TVB,有個賤男話自己商会会員,話件COCO商会溝佢 同佢一齊,商会皆知一对,同佢屌閪又俾真軍內射,話大左肚先要15萬分手,玩咁耐,又話通街知,乜都抵,做得商会会員,唔係腦细,都高層,十五萬咪最多两個月人工,而家TVB唱鸠人,COCO係边個通亍知,咁唱成世,你就遮面,賤男 ...
COCO  算正,望正過我包條囡十倍,我用两個月人工玩两個月,十五萬等於當年職位三個月人工,聽賤男嗡玩好耐好能抵,而家咁遮面唱鸠人,賤男,咁質素,名氣,生插內射玩咁耐,十五萬好能少錢,咁唱人,COCO飲品死左,咁唱法以後搵腦细死,賤男,整死人,光明正大露真相面容指控人,賤男

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-15 05:56 發表 查看引用來源
租屋,養佢,俾家用,藏嬌,內射塊閪,依的先係包
溝,佢有佢工作,個的叫同居

你淨係識老作。大話精。

其實我唔知佢想表達D咩,師兄你睇得明?
引用:
原帖由 voking 於 2021-12-18 04:34 發表 查看引用來源

你淨係識老作。大話精。

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2021-12-18 21:00 發表 查看引用來源
其實我唔知佢想表達D咩,師兄你睇得明?

低B,只識话老作。老作專家,老作红门跛猫閪

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

諗起嗰時都有個好朋友 係場面 真係好回味以前啲日子

前往最後回覆