睇TVB COCO的賤男

收藏  |  訂閱
22  8.2k

睇TVB COCO的賤男

睇TVB,個賤男話自己商会会員,件COCO 同佢商会皆知一对,同佢屌閪又俾真軍內射,話大肚先要15萬分手,玩咁耐,又話通街知,乜都抵,做得商会会員,唔係腦细,都高層,十五萬咪最多两個月人工,而家TVB唱鸠人,COCO成世,你就遮面,賤男

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-15 07:35 發表 查看引用來源
睇TVB,個賤男話自己商会会員,件COCO40067618同佢商会皆知一对,同佢屌閪又俾真軍內射,話大肚先要15萬分手,玩咁耐,又話通街知,乜都抵,做得商会会員,唔係腦细,都高層,十五萬咪最多两個月人工,而家TVB唱鸠人,COCO成世,你就遮面,賤男 ...
COCO 算正,望正過我包條囡十倍,我用两個月人工玩两個月,十五萬等於當年職位三個月人工,咁遮面唱鸠人,賤男,咁質素,名氣,生插內射玩咁耐,十五萬好能少錢,咁唱人,飲品死左,咁唱搵腦细死,賤男,整死人,光明正大露真相面容指控人,賤男

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-15 07:49 發表 查看引用來源
COCO40067619算正,望正過我包條囡十倍,我用两個月人工玩两個月,十五萬等於當年職位三個月人工,咁遮面唱鸠人,賤男,咁質素,名氣,生插內射玩咁耐,十五萬好能少錢,咁唱人,飲品死左,咁唱搵腦细死,賤男,整死人,光明正大露真相面容指控人,賤 ...
一個有的名氣做PTGF,又肯中出射子宮的姊姊gap,3陪過夜價錢都五千起,十五萬都係三十次,我諗都唔止三十次,作大肚都玩起码玩半年,先玩分手

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-15 12:30 發表 查看引用來源
一個有的名氣做PTGF,又肯中出射子宮的姊姊gap,3陪過夜價錢都五千起,十五萬都係三十次,我諗都唔止三十次,作大肚都玩起码玩半年,先玩分手
師兄個名同個人完全相反🤣

引用:
原帖由 竹旬入面有蟲 於 2021-12-15 16:37 發表 查看引用來源

師兄個名同個人完全相反🤣
点個名同個人相反

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-15 12:30 發表 查看引用來源
15/12件賤男玩左十個月,而只要求15萬,無講過送乜俾物,件COCO真唔掂先出口,依件真人渣

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-16 08:09 發表 查看引用來源
15/12件賤男玩左十個月,而只要求15萬,無講過送乜俾物,件COCO真唔掂先出口,依件真人渣
睇電視話,件coco已收咗二十萬.而家又要收多二十萬.個男人頂唔順,至上電視,爆大鑊啫.

個男人以為自己係情聖,見有女埋身,本住「有食唔食,罪大惡極」嘅精神,咪乃哂嘢囉.
又一次証明,免費至係最貴嘅.

個男人嘅老婆,真係極品,一般嘅女人,知道個老公出去滾,仲大埋肚,定必大吵大鬧,什至攪出六國大封相.
但佢就好似乜都冇發生過,當個男人係陌路人一樣.

引用:
原帖由 totowai 於 2021-12-16 15:59 發表 查看引用來源
個男人以為自己係情聖,見有女埋身,本住「有食唔食,罪大惡極」嘅精神,咪乃哂嘢囉.
又一次証明,免費至係最貴嘅.
世界上边有免费,我搞的财顧,都係去下澳门,要俾幾千佢玩下老虎机,每年長供6。7萬,又買下基金,無澳門去,staycation住好,食好,四季,丽斯卡爾顿,香格里拉,近年尾又会幫佢買的细单,令佢夠數,依家唔揾,我咁,保險斗零都唔受,COCO都係啱啱卅,尚係姊姊gap,有咁質囡,肯陪我十個月,廿萬我俾,

前往最後回覆