睇TVB COCO的賤男

收藏  |  訂閱
22  8.2k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-17 05:46 發表 查看引用來源
世界上边有免费,我搞的财顧,都係去下澳门,要俾幾千佢玩下老虎机,每年長供6。7萬,又買下基金,無澳門去,staycation住好,食好,四季,丽斯卡爾顿,香格里拉,近年尾又会幫佢買的细单,令佢夠數,依家唔揾,我咁,保險斗零都唔受,COCO都係啱啱卅,尚 ...
呢個 coco, 都算係大半個明星,二十萬玩一年,值呀!

引用:
原帖由 totowai 於 2021-12-17 21:45 發表 查看引用來源
呢個 coco, 都算係大半個明星,二十萬玩一年,值呀!
边度揾,唔係咁易,咁易三屍老作红门都唔驶一星期三晚揸車去,帶枝黑牌上去乜会所揾年纪大過COCO会所靓妹,坐三個鐘,架車當然唔会揸,揸,受緊靶

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-18 19:20 發表 查看引用來源
边度揾,唔係咁易,咁易三屍老作红门都唔驶一星期三晚揸車去,帶枝黑牌上去乜会所揾年纪大過COCO会所靓妹,坐三個鐘,架車當然唔会揸,揸,受緊靶 ...
都係唔屌老作,算,人之將X,其言,師兄们:中出要自己條,唔好信老作
待ㄨ廢( )善言

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-18 19:20 發表 查看引用來源
边度揾,唔係咁易,咁易三屍老作红门都唔驶一星期三晚揸車去,帶枝黑牌上去乜会所揾年纪大過COCO会所靓妹,坐三個鐘,架車當然唔会揸,揸,受緊靶 ...
公開的秘密,好多影視,娛樂圈嘅姐仔,都有出私鐘嘅.

引用:
原帖由 totowai 於 2021-12-18 22:04 發表 查看引用來源
公開的秘密,好多影視,娛樂圈嘅姐仔,都有出私鐘嘅.
上遊艇,陪食,都话有幾千,出左私鐘,無大魚釣

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-19 04:12 發表 查看引用來源
上遊艇,陪食,都话有幾千,出左私鐘,無大魚釣
以前幾千,而家起碼二萬.
專做豪客,祈望揾到條大水喉.

你一定未睇過COCO素顏~~
睇完你會好服呢位男人~
咁都食得落

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2021-12-21 13:04 發表 查看引用來源
你一定未睇過COCO素顏~~
睇完你會好服呢位男人~
咁都食得落
玩件财顧,OL套裝,咪又係素颜,除衫,只係心理上,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-22 09:49 發表 查看引用來源
玩件财顧,OL套裝,咪又係素颜,除衫,只係心理上,
OL 套裝,玩制服誘惑,正呀!

引用:
原帖由 totowai 於 2021-12-22 22:01 發表 查看引用來源
OL 套裝,玩制服誘惑,正呀!
咁唔係成日OL裝,見新客或返寫字楼,不過,同我去銅鑼灣CEO或一陣情,就多數OL裝,去馬交梗旅行裝

前往最後回覆