上一頁下一頁
發新話題

着校服攪嘢經驗1,2,3,4,5,6

收藏  |  訂閱
281  92.4k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-16 17:32 發表 查看引用來源
系呀…啲女人一痕就要,過後就無咁大癮😅😅
一著就要水喉填塞

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 14:22 發表 查看引用來源
第一次可以摸到妹妹,仲比你玩到濕晒真係好剌激好正!咁第幾次先可以直搗黃龍?😉
係呀,隔住校服摸咗幾次波,果次先摸倒妹妹,隻手指feel倒佢D毛毛已經係超興奮,果次之後,再玩咗十次八次先比我入。會繼續分享。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-16 18:27 發表 查看引用來源
一著就要水喉填塞
又要勞煩你條大水喉出馬!😬

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-16 18:29 發表 查看引用來源

係呀,隔住校服摸咗幾次波,果次先摸倒妹妹,隻手指feel倒佢D毛毛已經係超興奮,果次之後,再玩咗十次八次先比我入。會繼續分享。
正呀,循序漸進,慢慢征服,咁先有征服感!😉等你繼續分享!😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-16 18:29 發表 查看引用來源

支持分享👍

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 18:30 發表 查看引用來源
又要勞煩你條大水喉出馬!😬
普通正常水喉咋🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 18:31 發表 查看引用來源
正呀,循序漸進,慢慢征服,咁先有征服感!😉等你繼續分享!😉
(2)繼續講下最後點樣食咗條女...

果次摸完佢個西後就知佢易濕,所以之後果幾次越玩越大膽,玩到可以用JJ响佢妹妹門口磨擦,但唔可以插入去,真係超刺激!

跟住有次佢放學上咗我屋企,先同佢一齊睇無格日本AV,攪慶佢先, 睇睇下就從後攬住佢開始錫佢耳仔,頸,隔住校服玩佢對波仔,過一陣就拉低校服連身裙拉鏈,伸手入去拉高個bra玩佢乳頭,呢個時候我都好興奮,索性面對面壓住佢响疏化,拉低校服,等佢啱啱露出對波比我玩,手口並用,一邊用口啜到佢粒乳頭凸起晒,又一邊伸手入裙,拉低佢條底褲摸佢個西,直接攪佢粒蒂,粒蒂特別敏感,玩下就濕Q晒,流晒D汁出黎好Q正! 我手指feel到佢咁Q濕已經超興奮! 就即刻剝咗佢條底褲,掛咗响佢一隻大髀度,然後擘開佢對脚,用JJ頭磨擦佢妹妹洞口,好幾次想插入去,佢提咗我幾次唔好放入去呀,我JJ頭沾滿佢D淫汁,搞到我扯得特別勁!佢都feel到我好硬! 我真係忍唔住,所以冇放棄,再攞埋支震盪棒黎玩佢粒蒂,佢未玩過玩具,好快佢就頂唔順開始黎高潮,呢個時候我就用返我碌J頭係咁磨擦佢粒蒂,再成機放咗入去,佢已經high到再冇阻止我放入去,就係咁等一次放咗入去呢個女友入面,全程冇除校服,好刺激!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-21 15:01 發表 查看引用來源

果次摸完佢個西後就知佢易濕,所以之後果幾次越玩越大膽,玩到可以用JJ响佢妹妹門口磨擦,但唔可以插入去,真係超刺激!

跟住有次佢放學上咗我屋企,先同佢一齊睇無格日本AV,攪慶佢先, 睇睇下 ...
好正呀😍
自己人生中,其中一件遺憾嘅事,就係讀書時代無拍過拖,搞到自己屌唔到學生妹

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-21 15:01 發表 查看引用來源

跟住有次佢放學上咗我屋企,先同佢一齊睇無格日本AV,攪慶佢先, 睇睇下 ...
好正呀,好有征服感!條女係咪處?

好正啊~~~~如個有圖分享埋..更加吸引

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆