上一頁下一頁
發新話題

着校服攪嘢經驗1,2,3,4,5,6

收藏  |  訂閱
281  92.4k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-21 15:01 發表 查看引用來源

(2)繼續講下最後點樣食咗條女...

果次摸完佢個西後就知佢易濕,所以之後果幾次越玩越大膽,玩到可以用JJ响佢妹妹門口磨擦,但唔可以插入去,真係超刺激!

跟住有次佢放學上咗我屋企,先同佢一齊睇無格日本AV,攪慶佢先, 睇睇下 ...
啲幼女未俾人屌過,將個鳩頭系佢個閪擦下擦下會睇到佢陰唇跳下跳下好過引,慢慢慢慢咁少少咁質條撚入去感覺佢會吸住條撚,超爽,一定唔可以戴套😘😘😘

引用:
原帖由 不動明皇 於 2021-12-21 15:59 發表 查看引用來源
好正啊~~~~如個有圖分享埋..更加吸引
我嚟分享校服圖
利申:熟女著校服扮學生妹

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-21 16:42 發表 查看引用來源

啲幼女未俾人屌過,將個鳩頭系佢個閪擦下擦下會睇到佢陰唇跳下跳下好過引,慢慢慢慢咁少少咁質條撚入去感覺佢會吸住條撚,超爽,一定唔可以戴套😘😘😘 ...
Ching睇來屌過唔少幼女!有冇乜嘢分享下!😉

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-21 16:42 發表 查看引用來源

啲幼女未俾人屌過,將個鳩頭系佢個閪擦下擦下會睇到佢陰唇跳下跳下好過引,慢慢慢慢咁少少咁質條撚入去感覺佢會吸住條撚,超爽,一定唔可以戴套😘😘😘 ...
屌幼女小弟全無經驗
陰敬陰敬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-21 16:51 發表 查看引用來源
屌幼女小弟全無經驗
陰敬陰敬
屌熟女就駕輕就熟🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-21 16:52 發表 查看引用來源
屌熟女就駕輕就熟🤭
咁熟女同幼女有唔同嘅玩法嘅!

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-21 15:10 發表 查看引用來源

好正呀😍
自己人生中,其中一件遺憾嘅事,就係讀書時代無拍過拖,搞到自己屌唔到學生妹
唔駛响讀書時間先識倒學生妹嘅,出黎做嘢時識仲好,又有錢可以去酒店玩,又可以渣車玩車震,經驗多D又可以調教下佢,仲正!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-21 15:11 發表 查看引用來源
好正呀,好有征服感!條女係咪處?
係處黎。所以玩咗好多次先比我入。

引用:

我上果幾個都冇用套,入面好Q窄,不過夠濕都算易入,比佢妹妹啜住嘅感覺超正!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-21 20:04 發表 查看引用來源

係處黎。所以玩咗好多次先比我入。
咁咪好有征服感!你一早知佢仲係處?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆