上一頁下一頁
發新話題

着校服攪嘢經驗1,2,3,4,5,6

收藏  |  訂閱
281  92.4k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-21 20:06 發表 查看引用來源

我上果幾個都冇用套,入面好Q窄,不過夠濕都算易入,比佢妹妹啜住嘅感覺超正!
後生女係唔同啲,又窄又多水,怕怕醜醜仲正!😉

睇都覺得刺激.
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-16 14:06 發表 查看引用來源
大家有冇D女友,SP着住校服同你攪嘢嘅經驗,一齊分享下,我都有頗多好正嘅經驗...
(1)其中有次接女友放學,入夜去咗個冇人嘅公園,佢着住條白色連身裙校服,透晒bra,條裙又整到好短,佢側身坐响我大髀 我同佢一邊kiss,一邊就用手隔住 ...

睇到j硬, 刺激, 誘惑.
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-21 15:01 發表 查看引用來源

(2)繼續講下最後點樣食咗條女...

果次摸完佢個西後就知佢易濕,所以之後果幾次越玩越大膽,玩到可以用JJ响佢妹妹門口磨擦,但唔可以插入去,真係超刺激!

跟住有次佢放學上咗我屋企,先同佢一齊睇無格日本AV,攪慶佢先, 睇睇下 ...

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-16 19:19 發表 查看引用來源
普通正常水喉咋🤭
條嘢唔使大夠用就好啦😜😜😜😜

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-21 20:02 發表 查看引用來源

唔駛响讀書時間先識倒學生妹嘅,出黎做嘢時識仲好,又有錢可以去酒店玩,又可以渣車玩車震,經驗多D又可以調教下佢,仲正!
其實宜家諗返,我第一二個女朋友當年都仲叫做係學生妹😂

只不過無著過校服搞嘢😅

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-22 07:00 發表 查看引用來源

其實宜家諗返,我第一二個女朋友當年都仲叫做係學生妹😂

只不過無著過校服搞嘢😅
即係都有搞啦!有冇破處?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 07:48 發表 查看引用來源
即係都有搞啦!有冇破處?😉
連埋我老婆,總共破咗3次😜

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-22 08:12 發表 查看引用來源

連埋我老婆,總共破咗3次😜
最後生果個幾多歲?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-21 20:55 發表 查看引用來源
咁咪好有征服感!你一早知佢仲係處?
係呀,好有征服感,好正! 佢之前冇男友,我係第一個。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-22 08:51 發表 查看引用來源

係呀,好有征服感,好正! 佢之前冇男友,我係第一個。
咁正,一手包辦!初吻,初夜乜都比晒你!唔怪之得咁敏感!屌入去果下一定好有満足感!係咪好窄?難唔難入?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆