[原創作品] 【大結局】1月6日更新:#21 母之友人。我同韋阿姨既那些事!(第四章)

收藏  |  訂閱
6  27.6k

引用:
原帖由 代北集團 於 2021-12-30 19:29 發表 查看引用來源
到左夜晚 , 我又走入韋亞姨房間 , 竄入佢被窩  從後抱住左佢 ,
"啊 ... 胡生 , 你做咩係度架???"  
"韋亞姨 , 最衰都係你呀 ... 我E+一合閉眼 , 大腦入面全部都係你 ,
如果今晚無你陪住 , 我唸我成晚都訓唔著架拉 ! ...
太快入直路,其實呢个咸故好有potential可以玩好多野,直情可以將成套AV劇情代入去。可以加埋浴室大戰同情趣內衣誘惑·就更正。

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-1-6 21:27 發表 查看引用來源
自從上次一舉拿下韋姨之後 , 我地就係別墅裡 , 過住沒羞沒臊既生活 ,
不過係外人面前 , 我地始終保持住少主  管家阿姨既身份 ...
有一次 , 我就招呼一班朋友返別墅慶祝生日 ,
而韋姨就係廚房 , 忙住整 8人份量既大 ...
多謝继續寫,可唔可以加段前傳去下温泉甘就perfect

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-1-7 08:55 發表 查看引用來源

多謝继續寫,可唔可以加段前傳去下温泉甘就perfect
如果前半集冇插到韋姨只係玩下爱撫口交之類,係玩既途中突然有親人朋友到訪而令激戰無法下去,再為韋姨精心設計場景同佢做,互相享樂甘就正晒

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-1-10 17:19 發表 查看引用來源
呢個同本人性格有關 , 一時間好難改變 ... ^.^"

小弟係一個好多心既人 , 個個星期都會唸到新題材 , 但寫作速度又跟唔上 ...
所以為左寫盡量多既文 , 我都會寧願篇篇文都寫短少少 ,
咁自必然會有好多野睇落有 D急 ^ ...
係。有時長篇咸故好难吊住讀者睇落去,加上有D讀者同咸片观眾一样最緊要快,所以咸故碎片化係無可被免,師兄有心思可以以短篇合成長篇咸故,將成个故事分开唔同階段去分开寫。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-1-11 08:05 發表 查看引用來源

係。有時長篇咸故好难吊住讀者睇落去,加上有D讀者同咸片观眾一样最緊要快,所以咸故碎片化係無可被免,師兄有心思可以以短篇合成長篇咸故,將成个故事分开唔同階段去分开寫。 ...
有起承轉合就更加好。可以插入帶韋姨去台北行街食野,开始对男主角有好感,突破女方作為長輩既鉫鎖,一边行一边請主角食波餅,經过內衣店提議買套內衣送比佢,言語間去挑逗佢。再換个角度用韋姨去敍事講下佢自己心路歷程,由初初有D驚到慢慢入局到主動渴求性既欢娱追求自身既幸福🤣

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-1-14 08:31 發表 查看引用來源
咸兄 , 雖然你認為小弟呢篇比較 "急" , 但其實係小弟[廣東話]作品中
己經係最長架拉 ^.^"

其實小弟一直都不諱言 , 自己寫既就係 "飛機文" , 所以
之前都係強調囡囡  場景等 ... 真正描寫心理 , 尤其係心理破防既唔 ...
師兄已經寫得好好,當年死鬼不文霑係新報寫既咸故都冇你寫得甘好。😁,我睇得太多咸片,成日將D劇情記晒入腦,以前就靠記憶力將D画面化成文字係心入面講出黎,一边講一边打j!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-1-14 16:48 發表 查看引用來源

師兄已經寫得好好,當年死鬼不文霑係新報寫既咸故都冇你寫得甘好。😁,我睇得太多咸片,成日將D劇情記晒入腦,以前就靠記憶力將D画面化成文字係心入面講出黎,一边講一边打j! ...
如果退左休冇野撈,我都想寫下咸故娱人娛己。寫下咸濕仔自白hahahaha……

前往最後回覆