上一頁下一頁
發新話題

笑話變成真

收藏  |  訂閱
54  14.7k

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-19 00:01 發表 查看引用來源
因為主人向來很忙,有開工,沒有收工的,我曾經開玩笑說我跪在主人公司的檯下給他口交的。這次在主人的公司替主人口交,雖然沒有射出,但也算是成功了一半呢!
試過一次不過係o係屋企wfh 果陣
老公同老細zoom 緊, 我爬到枱底含佢支o野, 佢扮到若無其事咁望住screen入面個阿伯然後射到我一嘴都係
俾我笑o左成晚

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-20 07:40 發表 查看引用來源

老公同老細zoom 緊, 我爬到枱底含佢支o野, 佢扮到若無其事咁望住screen入面個阿伯然後射到我一嘴都係
俾我笑o左成晚 ...
咁都可以射,証明你口技了得!😉

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-20 00:56 發表 查看引用來源

成件事係日光日白
正常返工時間
我知,所以咪見你夜晚收工冇人先上去!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-20 07:40 發表 查看引用來源

俾我笑o左成晚 ...
隻佬個半月無射。。。研究過係位置定身體問題v_v。。但我sp交足功課。。。。我認為唔係我問題~×~

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-20 08:22 發表 查看引用來源
隻佬個半月無射。。。。但我sp交足功課。。。。我認為唔係我問題
咁SP射咗幾多次?

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-19 00:01 發表 查看引用來源
今日到主人公司處理自己的事務,當完成後,
我高興地向主人報告剛才的事務一切順利,而且我想看看主人會否take a smoking break 見下面。最近我真的很大壓力,好想攬著主人舒緩一下。

很快主人便下來了。我一看見他我便 ...
會唔會太刺激,仲差少少益左個阿伯

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-20 08:46 發表 查看引用來源

會唔會太刺激,仲差少少益左個阿伯
阿伯可能都知!😉

失策,袋應該隨身㩗帶嘛。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-19 01:38 發表 查看引用來源

meeting room 係 pantry 旁邊
而且係新式meeting room
係玻璃牆+玻璃門
玻璃中間磨砂,上下透明
好open

而且無套係身啦

頂,咁樣爆其實唔過癮架,好似阿伯幫佢含爆咁架!😫
引用:

俾我笑o左成晚 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-20 12:39 發表 查看引用來源
頂,咁樣爆其實唔過癮架,好似阿伯幫佢含爆咁架!😫

我過癮咪得囉
其實又唔係阿伯o既, 印象中50歲左右, 係佢老細

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆