上一頁下一頁
發新話題

皇室假期可以開大技師

收藏  |  訂閱
47  17.0k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-24 08:03 發表 查看引用來源

你带过咸濕假期洗脚妹入房打飞机未?

你聽过d美容妹口氣幾大未?

怪不知有濕九網上賣货妹比政府罸13憶幾人仔。
佢一定73年請唔起1500/月出入口文員,一年人工就夠買西環樓,而家分分鐘值千萬
佢又無咁醒,九千元請個司机

亦都冇咁昂鳩揸架車過海去三流K,話俾泊車仔小費一百元,飲能完咁能低帶枝黑牌上英雄地,揸返屋企,一星期三次,吹硬波波受梗靶

人話一晚三流K(佢作会所),齋坐三粒都三千幾

五千,司机要做十七,八日,香薰妹劈大我就一分鐘
可能紅門老作跛猫閪,挖半粒,車半粒,吹半粒,中出屌半粒
平均一分,200左右

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-24 11:23 發表 查看引用來源
佢一定73年請唔起1500/月出入口文員,一年人工就夠買西環樓,而家分分鐘值千萬

亦都冇咁昂鳩揸架車過海去三流K,話俾泊車仔小費一百元,飲能完咁能低帶枝黑牌上英雄地,揸返屋企,一星期三次, ...
你無能,不代表他人不能。

你自己死撚,係咪全世界男人都不舉?

大話精。

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-25 17:58 發表 查看引用來源

大話精。
六十八歲死撚好正常,不過有偉哥,咪O K而家唔食得偉仔,遲的可以用前列素E1塞入鸠咀可以硬足两粒,不過好能贵,成千文一粒

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-25 17:58 發表 查看引用來源

大話精。
我冇講大话我死撚
梗忌
你哋五千屌香薰

又羡慕
梗唱

原帖由 reddoor 於 2021-12-24 08:03 發表 查看引用來源

你聽过d美容妹口氣幾大未?

怪不知有濕九網上賣货妹比政府罸13憶幾人仔。

亦都冇咁昂鳩揸架車過海去三流K,話俾泊車仔小費一百元,飲能完咁能低帶枝黑牌上英雄地,揸返屋企,一星期三次,吹硬波波受梗靶

人話一晚三流K(佢作会所),齋坐三粒都三千幾

五千,司机要做十七,八日,香薰妹劈大我就一分鐘
可能紅門老作跛猫閪,挖半粒,車半粒,吹半粒,中出屌半粒
平均一分,200左右

尖沙咀(拉維)士巴有個前皇室假期採耳妹依家做緊全裸士巴,收費一千大洋!

師兄,佢叫咩名?有咩服務?

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-26 16:40 發表 查看引用來源
尖沙咀(拉維)士巴有個前皇室假期採耳妹依家做緊全裸士巴,收費一千大洋!
請 pm , 試完返嚟包膠

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-12-26 22:33 發表 查看引用來源
請 pm , 試完返嚟包膠
唔洗 pm 呢度可以照講
尖沙咀士巴(店名:拉維)

附件

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-26 07:41 發表 查看引用來源
我冇講大话我死撚
梗忌
你哋五千屌香薰

又羡慕
梗唱

你聽过d美容妹口氣幾大未 ...
你冇錢就吾好羨慕他人富貴。
你俾吾起錢吾代表其他人俾吾起。

從前,10000銀叫隻雞我都試過。係啲二三綫明星仔。

你叫吾起吾代表其他人叫吾起。

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-26 23:44 發表 查看引用來源

你冇錢就吾好羨慕他人富貴。
你俾吾起錢吾代表其他人俾吾起。

從前,10000銀叫隻雞我都試過。係啲二三綫明星仔。

你叫吾起吾代表其他人叫吾起。 ...
羡慕,妒忌下都唔得
住碧瑶灣俾的住碧瑤園藝士多房羡慕下
五千元叫隻鸡我真未试過,五千元係好似老作猫要挖,車,吹,中出屌玩足鐘,咪同我中出玩一分鐘,200元都係200元/分鐘,自我Q精神
一萬文叫二,三綫明星,今時今日定幾多個昨天,今天食飯未得!!
好似從前:剛寫500人仔拱北揸二攤,係两個365嘅昨天
H K從前:用50元就揸二攤,不過係40幾365嘅昨天
大唔大話精自己!!
我所説全是事實,當然有半点虛言

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆