上一頁下一頁
發新話題

皇室假期可以開大技師

收藏  |  訂閱
47  16.9k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-27 06:27 發表 查看引用來源
羡慕,妒忌下都唔得
住碧瑶灣俾的住碧瑤園藝士多房羡慕下
五千元叫隻鸡我真未试過,五千元係好似老作猫要挖,車,吹,中出屌玩足鐘,咪同我中出玩一分鐘,200元都係200元/分鐘,自我Q精神
一萬文叫二,三綫明星,今時今日定幾多個昨天,今 ...

我話從前呀。温下書。吾好求撚其。

我從來冇信過你。成日都係 禽日話死撚好耐,突然今日可以兩鑊。
你真係搵人信你講野。

大話精。

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-26 22:58 發表 查看引用來源

唔洗 pm 呢度可以照講
尖沙咀士巴(店名:拉維)
好似幾得, 有無客服微信

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-26 23:44 發表 查看引用來源

你冇錢就吾好羨慕他人富貴。
你俾吾起錢吾代表其他人俾吾起。

從前,10000銀叫隻雞我都試過。係啲二三綫明星仔。

你叫吾起吾代表其他人叫吾起。 ...
舊年試過件做護士既, 佢一個月做一次兼職, 5k 2q,
北方人皮膚好能滑, 條囡接客都係5K 1q起, 試過有客俾1萬玩一次
後面來我屋企免費左一晚就無再搵佢

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-12-28 13:38 發表 查看引用來源

好似幾得, 有無客服微信
ct3099867049qqcom

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-28 14:03 發表 查看引用來源

ct3099867049qqcom
哦, 呢個, 19年時就有幫襯過

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-12-28 13:44 發表 查看引用來源

舊年試過件做護士既, 佢一個月做一次兼職, 5k 2q,
北方人皮膚好能滑, 條囡接客都係5K 1q起, 試過有客俾1萬玩一次
後面來我屋企免費左一晚就無再搵佢 ...
護士,做鸡,五千元一次,一個月做一次護士,月薪五萬,舊年都係医謾短缺,肯OT,一個月唔做爆燈60,做ot50鐘,月薪/145×50都有萬七,開多两更都有五千,唔使明買明賣做鸡,
姣閪一鑊情就大把

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-27 19:51 發表 查看引用來源

我話從前呀。温下書。吾好求撚其。

我從來冇信過你。成日都係 禽日話死撚好耐,突然今日可以兩鑊。
你真係搵人信你講野。

大話精。 ...
我亦從來無信過你從前,
幾耐
神童輝包冠軍50萬,廿年前
床肉大王,两冠亞爭,大肚個件得,唔得個件一百萬
二。三/线都有?一萬Q
大话精

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-29 06:43 發表 查看引用來源
護士,做鸡,五千元一次,一個月做一次護士,月薪五萬,舊年都係医謾短缺,肯OT,一個月唔做爆燈60,做ot50鐘,月薪/145×50都有萬七,開多两更都有五千,唔使明買明賣做鸡,
姣閪一鑊情就大把 ...
就算依地退休人仕, 做圍封指指点点三百/鐘,一更都1950,
護士,一個月一次,五千
作都合理的

声明:做圍封300/鐘,我冇份,好恨做,因己過65,唔請我

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-29 06:43 發表 查看引用來源
姣閪一鑊情就大把 ...
唔明你講乜野, 我講個件係大陸的.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-29 08:42 發表 查看引用來源

就算依地退休人仕,40068923做圍封指指点点三百/鐘,一更都1950,
護士,一個月一次,五千
作都合理的

声明:做圍封300/鐘,我冇份,好恨做,因己過65,唔請我
唔係作你係咪即刻食屎先? 自己屌唔起唔代表無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆