上一頁下一頁
發新話題

皇室假期可以開大技師

收藏  |  訂閱
47  17.0k

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-12-29 10:56 發表 查看引用來源

唔明你講乜野, 我講個件係大陸的.
舊年,大陸,返你屋企,大陸定H K,使唔使隔离,護士有冇赤腳?

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-12-29 10:57 發表 查看引用來源

唔係作你係咪即刻食屎先? 自己屌唔起唔代表無
作唔作自己知,屎,去日本食?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-29 17:14 發表 查看引用來源
舊年,大陸,返你屋企,大陸定H K,使唔使隔离,護士有冇赤腳?
幾年前,我咸記一百元就屌左件佢話大陸做医生,因為發姣落嚟做鸡,医生,我屌佢時赤腳,一百元,食X

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-12-28 13:44 發表 查看引用來源

舊年試過件做護士既, 佢一個月做一次兼職, 5k 2q,
北方人皮膚好能滑, 條囡接客都係5K 1q起, 試過有客俾1萬玩一次
後面來我屋企免費左一晚就無再搵佢 ...
好樣的。得閒開個主題分享下吖。

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-12-29 10:57 發表 查看引用來源

ching,你睇下呢度幾多人𨳒緊佢吖。
佢食吾到,俾吾起錢就話人老作。
佢自己冇能就話人不舉。食偉哥/雄起都冇料到。跟住又話禽日連好兩穫。
見人風光就去踩人。
佢成日係度作故仔,話成日去深圳,咸記,叫雞。佢都做咗好多年太監,點叫?戴假撚咩。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-29 22:04 發表 查看引用來源
幾年前,我咸記一百元就屌左件佢話大陸做医生,因為發姣落嚟做鸡,医生,我屌佢時赤腳,一百元,食X
係人都睇得出你呢段野老作啦。
大話精

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-29 06:55 發表 查看引用來源
我亦從來無信過你從前,
幾耐
神童輝包冠軍50萬,廿年前
床肉大王,两冠亞爭,大肚個件得,唔得個件一百萬
二。三/线都有?一萬Q
大话精
跳出個井先同我講野啦。
青蛙太監。

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-30 03:31 發表 查看引用來源

ching,你睇下呢度幾多人𨳒緊佢吖。
佢食吾到,俾吾起錢就話人老作。
佢自己冇能就話人不舉。食偉哥/雄起都冇料到。跟住又話禽日連好兩穫。
見人風光就去踩人。
佢成日係度作故仔,話成日去深圳,咸記,叫雞。佢都做咗好多年 ...
係,我而家戴假能, 屌爆假閪

引用:

係咪作,五千元,護士,係边度食,去屋企边到,講都講唔出,食屎

我食件佢话医生,係文明里公園仔執,上廟亍煲仔飯楼上屌,同佢濑閪的閪水泉湧,跟住话自己係医生,女人標閪水多好,话佢老公冇能,係鄉下勾佬会俾人知,同的病人知落H K做鸡咪一齊,

引用:

真,我係H K叫鸡最贵就係廿幾近卅年尖東迷城,執件落去搵客北妹,五百,去漆咸賓館食另指壓五味,無限Q,弼亍,480,肛交,肛门口性交,口爆,吹一陣手爆,真軍就真,真完去红屋仔
另一件公記,坡妹,450,不過真好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆