皇室假期可以開大技師

收藏  |  訂閱
7  17.0k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-24 11:23 發表 查看引用來源
佢一定73年請唔起1500/月出入口文員,一年人工就夠買西環樓,而家分分鐘值千萬
佢又無咁醒,九千元請個司机

亦都冇咁昂鳩揸架車過海去三流K,話俾泊車仔小費一百元,飲能完咁能低帶枝黑牌上英雄地,揸返屋企,一星期三次, ...
你無能,不代表他人不能。

你自己死撚,係咪全世界男人都不舉?

大話精。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-26 07:41 發表 查看引用來源
我冇講大话我死撚
梗忌
你哋五千屌香薰

又羡慕
梗唱

原帖由 reddoor 於 2021-12-24 08:03 發表 查看引用來源

你带过咸濕假期洗脚妹入房打飞机未?

你聽过d美容妹口氣幾大未 ...
你冇錢就吾好羨慕他人富貴。
你俾吾起錢吾代表其他人俾吾起。

從前,10000銀叫隻雞我都試過。係啲二三綫明星仔。

你叫吾起吾代表其他人叫吾起。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-27 06:27 發表 查看引用來源
羡慕,妒忌下都唔得
住碧瑶灣俾的住碧瑤園藝士多房羡慕下
五千元叫隻鸡我真未试過,五千元係好似老作猫要挖,車,吹,中出屌玩足鐘,咪同我中出玩一分鐘,200元都係200元/分鐘,自我Q精神
一萬文叫二,三綫明星,今時今日定幾多個昨天,今 ...

我話從前呀。温下書。吾好求撚其。

我從來冇信過你。成日都係 禽日話死撚好耐,突然今日可以兩鑊。
你真係搵人信你講野。

大話精。

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-12-28 13:44 發表 查看引用來源

舊年試過件做護士既, 佢一個月做一次兼職, 5k 2q,
北方人皮膚好能滑, 條囡接客都係5K 1q起, 試過有客俾1萬玩一次
後面來我屋企免費左一晚就無再搵佢 ...
好樣的。得閒開個主題分享下吖。

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-12-29 10:57 發表 查看引用來源

唔係作你係咪即刻食屎先? 自己屌唔起唔代表無
ching,你睇下呢度幾多人𨳒緊佢吖。
佢食吾到,俾吾起錢就話人老作。
佢自己冇能就話人不舉。食偉哥/雄起都冇料到。跟住又話禽日連好兩穫。
見人風光就去踩人。
佢成日係度作故仔,話成日去深圳,咸記,叫雞。佢都做咗好多年太監,點叫?戴假撚咩。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-29 22:04 發表 查看引用來源
幾年前,我咸記一百元就屌左件佢話大陸做医生,因為發姣落嚟做鸡,医生,我屌佢時赤腳,一百元,食X
係人都睇得出你呢段野老作啦。
大話精

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-29 06:55 發表 查看引用來源
我亦從來無信過你從前,
幾耐
神童輝包冠軍50萬,廿年前
床肉大王,两冠亞爭,大肚個件得,唔得個件一百萬
二。三/线都有?一萬Q
大话精
跳出個井先同我講野啦。
青蛙太監。

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-1-10 23:54 發表 查看引用來源
2015年在細店帶件20歲骨妹樣靚高挑吸手波嫩口約炮1000人仔 女友feel.
15年骨妹叫價1000算高價。如過夜,價錢就差不多。

前往最後回覆