上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻的秘密

收藏  |  訂閱
274  42.1k

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2022-1-3 21:37 發表 查看引用來源
哈哈
點解咁多人都問依個問題

佢係人妻呀
因為我覺得人妻先會明白人夫
相反一樣,人夫先會理解人妻
原來係咁
咁佢做咩要搵SL?

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2022-1-3 21:37 發表 查看引用來源
哈哈
點解咁多人都問依個問題

佢係人妻呀
因為我覺得人妻先會明白人夫
相反一樣,人夫先會理解人妻
呢幾年先發現,多咗好多人係呢種關係,多數都係同另一半耐咗,冇新鮮感,冇咗激情

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-4 15:16 發表 查看引用來源
呢幾年先發現,多咗好多人係呢種關係,多數都係同另一半耐咗,冇新鮮感,冇咗激情
冇新鮮感,冇咗激情,係咪等於冇左愛?
同左另一個做愛, 係咪等於對自己果個冇愛?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-4 15:40 發表 查看引用來源

我聽到有啲case 就有愛冇性,有啲就有愛有性但冇新鮮感,我就冇愛冇性😓😓😓😓

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-4 15:55 發表 查看引用來源
我聽到有啲case 就有愛冇性,有啲就有愛有性但冇新鮮感,我就冇愛冇性😓😓😓😓
有冇諗過離婚?
你出去搵係搵新鮮感, 愛同性?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-4 15:40 發表 查看引用來源

冇咗新鮮感,同埋愛係兩回事

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-4 15:56 發表 查看引用來源

有冇諗過離婚?
你出去搵係搵新鮮感, 愛同性?
點解冇咗新鮮感就一定要離婚,如果冇咗新鮮感就一定要離婚嘅話,我相信差唔多所有人都要離婚

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-4 16:07 發表 查看引用來源

點解冇咗新鮮感就一定要離婚,如果冇咗新鮮感就一定要離婚嘅話,我相信差唔多所有人都要離婚
我問嘅情況係, 大家各自生活, 各有另一半時...

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-4 16:09 發表 查看引用來源

我問嘅情況係, 大家各自生活, 各有另一半時...
唔帶咗添🙇‍♂️
我自己未試過呢個情況,係咁嘅情況下,我覺得大部份人都唔會選擇離婚,因為落決定有大把嘢要煩

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-4 16:12 發表 查看引用來源

唔帶咗添🙇‍♂️
我自己未試過呢個情況,係咁嘅情況下,我覺得大部份人都唔會選擇離婚,因為落決定有大把嘢要煩
都係架, 情況可以幾複雜, 每對人嘅情況都唔同

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆