上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻的秘密

收藏  |  訂閱
274  42.1k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2/1/2022 21:20 發表 查看引用來源
就係sl 關係沉船先會好辛苦,其實咩叫sl,大家要清楚位置,過份沉溺大家都唔係好事,我都試過沉過,過程好痛苦
係,損手爛腳嘅滋味並唔好受,要重新企起身再次上路,仲要喺人前談笑自若,呢種演技連影帝影后都要自愧不如。

沉船嘅感覺,真係簷前滴水,點滴在心頭。冇沉過船,永遠唔知道果種痛。

回覆 29# lovelale 的帖子

你都講得啱架
SL同SP真係要分清楚

男人口講SL,好大機會只係SP
不過
有時情到濃時,都會去第一次
到你FEEL到原來對方只係為左攪野
咪盡快抽身

其實點睇男人當唔當自己係SL
好容易而已
不過千萬唔好用錯方法
千萬唔好建基於錢上
咁就會好討厭

各位大大 咁,FWB 是甚麼意思呢

引用:
原帖由 lovelale 於 2022-1-2 23:30 發表 查看引用來源
如果可以比我選擇……我唔想做人SL ! 成日以為對佢好,佢起碼都會對我好少少……但原來從頭到尾只係一廂情願!男人只係想搵個女人發洩啫!何必要講到咁高尚…… ...
所以唔好期望個男人會為你做乜,大家開心過就算,唔好放太多感情落去

引用:
原帖由 cwong3689 於 2022-1-3 00:45 發表 查看引用來源
各位大大 咁,FWB 是甚麼意思呢
Friends with benefits(FWB)既是友情,卻又包含著性關係。沒有承諾和約束,也沒有情感上的依戀,建基於友誼上的同床密友有著戀人般的默契,抒發內心的情感與慾望,同時又不擁有對方,於自由的關係中各取所需,然後又各自繼續過自己的生活。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-2 23:39 發表 查看引用來源

係,損手爛腳嘅滋味並唔好受,要重新企起身再次上路,仲要喺人前談笑自若,呢種演技連影帝影后都要自愧不如。

沉船嘅感覺,真係簷前滴水,點滴在心頭。冇沉過船,永遠唔知道果種痛。 ...
係,果時仲要係共同朋友gp 扮冇野,背後點冇人知😓

回覆 35# 大食之熟女 的帖子

夠哂長盡 好似係過來人

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2022-1-2 23:14 發表 查看引用來源
你講你定我呢?

如果係我,你點知我之前呢
我講我………

引用:
原帖由 大食之熟女 於 3/1/2022 01:29 發表 查看引用來源
係,果時仲要係共同朋友gp 扮冇野,背後點冇人知😓
咦,同阿星嘅故事好似喎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-3 01:49 發表 查看引用來源

咦,同阿星嘅故事好似喎😬
如有雷同,實屬巧合🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆