上一頁下一頁
發新話題

新一年,重新再徵

收藏  |  訂閱
155  18.7k

引用:
原帖由 fumiki 於 2022-2-5 03:25 發表 查看引用來源

我相信得既 , 但群主你要搵幾個有心人交朋友既人 , 開個group (TG , Wechat , whatapp) , 咁再傾先可能會成事 (因為我之前試過)
相信,以朋友之名,搵食為實既人實在太多(之前都遇過唔少)
無必要

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-7 14:11 發表 查看引用來源
所以我成日都覺得話冇要求嗰啲係bullshit,每個人都一定有要求爭在高定低。成日話內在重要d,好老實你見到個人已經覺得佢個樣唔開胃,仲點會想去了解佢🤦 ...
係喎,個個都講到幾唔介意,咪又係博個快餐機會,出到黎見到果個死人反應,傷害人又傷害自己

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-8 10:47 發表 查看引用來源
早晨,我成朝都係排隊中渡過
強檢超級煩

想抒發下情緒
岩岩今日去左長沙灣政府合署整d野,整完行左轉西九龍中心,然後突然發覺中學果時好鍾意去既地方,而家冷冷清清,無乜人流,開左好多間新餐廳,但間間都無乜客。
之後行左去鴨寮街,諗起一位故人,得佢一個會成日同我行鴨寮街,或者無乜人覺得一個女人會鍾意行鴨寮街,應該除左佢之外,都無乜人再會同我行。又諗起當日佢會帶我周圍去,唔係佢,我應該唔識咁多路咁多地方。但世界上再無呢個人,亦都無另一個相似既人

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-8 16:35 發表 查看引用來源
講真條女就算淫,但見到外表過唔到自己,免費都唔會食囉。
唔係個個都咁老實架,好多都乜都得唔介意,出到黎就乜都唔得乜都介意
最好笑果d係,都話埋比佢知樣衰,都死唔信,話你講大話果d,我真係唔識溝通

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-8 17:32 發表 查看引用來源
高質嘅好坦白大把選擇,駛鬼係度搵。
又唔係既,都有d好高汁,不過人揀你你揀人,高汁既就緊係會搵返d高汁架啦,呢度都應該有d高汁仔仔架,以前uwants見過個勁靚仔,又高又乖仔

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-8 18:32 發表 查看引用來源
去完餐廳唔記得離開。。。
我set左係唔係都一個鐘離開🤣

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-8 17:54 發表 查看引用來源
咁你有無同高汁仔仔有下文先。
高汁仔仔無乜要求,不過我都有要求既🤣

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-8 18:34 發表 查看引用來源
而家科技發達,多數出嚟之前都會睇咗相先,起碼有個心理準備

題外話:我試過遇到男照騙😑張相係佢,但係係好多年前嘅佢,我初頭都係諗幾年前啫,個樣唔會好大改變掛,結果出到嚟冇頭髮😭(張相有好多頭髮) ...
唔。。相既野,真係唔可信,而家係有圖都無真相🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-8 18:35 發表 查看引用來源
超攰,排左幾個鐘,附近啲人一路排一路鬧
正常丫,無事咁排都變有事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆