上一頁下一頁
發新話題

新一年,重新再徵

收藏  |  訂閱
155  18.7k

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-10 12:13 發表 查看引用來源
好嬲呀!
話說我dl左tg冇耐,大約兩個月前有個男仔hi我,佢有我電話但係我完全唔記得佢係邊個(但係我contact list入面冇佢,即好大機會唔知咩原因del左),anyway傾下閒計但係咁叫我上佢屋企,我當然彩佢都傻,話食餐飯就ok,上屋企就免 ...
通常性我del左既都唔會再搵返,事出必有因

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-9 19:16 發表 查看引用來源
我覺得味道係正常嘅,但係你最好去啲新開嘅分店,主要係衛生問題,唔乾淨
曾經都好鐘意食,味道普通但價錢平,直到有次食明太子意粉,同個fd一齊肚痛就無再食過

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-10 19:51 發表 查看引用來源
我食過兩次咋,第一次喺天水圍實覺得好污糟
第二次喺西九龍中心食,個朋友強調咗好多次唔污糟我先肯去🤣
天水圍好多年前食過一次,野食唔差,張枱好油🤣

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-11 10:29 發表 查看引用來源
諗住食快餐🤐
呢d我先最鄙視,即係就算上到去阿豬阿狗都照食,只係為解決需要
其實呢度d人,一直都係咁,上過床岩食就食多幾次,唔岩就拜拜,未上過更加唔駛講,講多幾句都費事

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-11 11:24 發表 查看引用來源

可能同一時間同10幾條女吹緊, 但1日得24小時就不變的, 佢只可選擇一D佢覺得可食機會大D女吹

到之前個班女吹唔掂或DEL 左佢, 佢又會搵返之前吹過水D女女, 又再睇下有冇機會食用 ...
唔好諗咁多,邊有十條女佢傾,佢只係覺得無機會唔浪費時間,過幾個月直頭唔記得pm過你,見到你係女名就再pm,我識過一個一直我地有傾緊,但又一直收到佢pm,佢直頭唔記得左我係討論區個名🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-11 14:05 發表 查看引用來源
我好似3,4年前食,餐具碗碟同枱櫈都唔係太接受到🤦
佢可以keep到咁既水準都唔容易,講緊我差唔多8年前去食

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-11 14:07 發表 查看引用來源
我唔係咩道德L,但真係諗唔明囉,食都要啱食先食得落下話?咁直接去叫雞算啦,酒店錢都慳返
男人係咁,叫雞唔乾淨,鍾意搵素人🤣

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-11 16:38 發表 查看引用來源
咁搞笑🤣🤣
每次雋pm我,轉頭我就會係apps度同佢講唔好再pm我😂😂

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-11 16:39 發表 查看引用來源
如果唔計環境衛生我覺得味道係可以接受嘅
就係話佢地可以keep到環生環境咁多年都唔變都唔容易,真係請到個鍾意乾淨少少既員工都keep唔到😂😂😂

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-2-11 16:40 發表 查看引用來源
人地一日接咁多客個個都帶套先安全
人妻都唔一定得老公😑
d人唔係咁諗架
人係得一想二既

先想ons,食過好食就想做sp,keep耐左又想據為己有做sl,自己唔駛負責任又有人關心曖昧,到玩夠啦,就拍拍攞柚走左去,88都慳返
叫雞就一次就一次,比錢就下次,無感情又唔鍾意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆