上一頁下一頁
發新話題

新一年,重新再徵

收藏  |  訂閱
66  18.6k

都唔係既,係睇有冇機會遇到,呢個世界咁多人,都有希望想搵到真係傾到計既人,利申中年人夫一名,搵快餐或者女仔炮友應該有排都輪唔到我,不過都想搵可以一個咩都傾既人。呢個世界好多壞人,但係都總有好人既。
引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 11:04 發表 查看引用來源
yes ar,香討十年前識過一班人,到而家都仲有聯絡間唔中約下食飯
U仔就好多搵食但都算有品(前期)

後期就快餐同人夫多

希望愈大,失望愈大,冇期望冇失望
引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-25 13:55 發表 查看引用來源
咁好老實,女仔太多選擇,呢度黎講,睇pm同女仔出post就知。男要搵女係難d,希望你搵到

其實你岩,唔好講有冇冒犯先,講真識朋友既野,唔岩傾咪BYE BYE,,上得嚟傾本身大家唔識既,都係想有個坦坦白白。你講哂你既野出嚟而又唔影響到自己生活既人者,情願你一開始就講明目的,仲咩要講大話先。利申先,我傾計,有時都會夾雜一D黃色笑話同爛GAP,希望唔好介意。
引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 23:00 發表 查看引用來源
拿,我講明先,唔係話你
之前我識過一個人夫,誓神劈願咁話剩係想識個人可以傾下計,無其他目的

結果係,傾傾下又開始要sex chat,
所謂既無其他目的,唔係佢唔想,係佢份工同佢既時間唔容許佢有其他目的

一要sex chat,即block ...

香討同UWANT 已經好耐冇上(因為政見問題)
引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-26 01:48 發表 查看引用來源
多個途徑咁解,睇下邊種適合你
Btw你有冇去香討吹水區?好似感覺正經d,不過有時見到啲話題都幾無聊🙈

咁所以你咪就係最特別嘅個一個🤣🤣🤣
引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-26 09:43 發表 查看引用來源
你好叻叻呀,我就係甩皮甩骨果隻🤣🤣🤣

回覆 205# Hellomimi* 的帖子

應該都係係應該係既地方既

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-26 12:05 發表 查看引用來源
都真係幾特別,你都好少識到一個女人可以憑實力單身🤣
言則我已經係幸運之神眷顧個個啦!!

你咁醒既,我買親個D字都唔會中架WOR
引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-26 23:19 發表 查看引用來源
都算係架,記得買六合彩,比低你買果幾個no.我,我skip左佢🤣🤣🤣

呢度人多唔想分薄你個頭獎,你PM 我LA,勢機一下先
引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-27 12:26 發表 查看引用來源
快d留返幾個no.黎🤣

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-27 13:23 發表 查看引用來源
下,之前連v7都加過啦🤣🤣
🤫🤫🤫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆